Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
phoenixke
tag
Akkor most egy kicsit komolyabban. Rögtön tudtam, hogy ez a topik nem nekem való :DD. Nem úgy szoktam írni ahogy az előbb tettem, meg lehet nézni a hozzászólásaimat, de azért túlzásba sem viszem. Tudomásul kell venni, hogy sok embernek rossz a helyesírása, mivel a reformkortól kezdve egészen napjainkig nyelvújítóink és nyelvészeink így gondolták megőrizni nyelvünk sajátosságait. Ha visszaemlékszel az általános sulis osztályodra, akkor arra is emlékszel milyen sok embernek volt kifejezetten rossz helyesírása, sokkal többnek mint egy bármilyen átlagos európai nyelv általános iskolájában. A dolgot megnehezíti a billentyűzet önmagában is, nem beszélve a sok kiosztásról. Én örülnék ha csak egyféle billentyűzetem lenne, de ezt a leggyakrabban használt laptopot is folyton váltogatnom kell magyar-angol között, mindez német kiosztással. Az sem egy utolsó szempont, hogy mindez egy fórum vagy egy chat, aminek megvan a maga cyberkultúrája. Itt gyakorlatilag az is írhat helytelenül aki amúgy nem teszi, mert lehet ő ettől érzi szabadnak magát.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- ASUS ROG Ally
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Ultimea 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető! -
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest