Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antigabo
tag
Jó napokat kívánok mindenkinek, és szeretném hozzáértők segítségét kérni !
Az történt ugyanis hogy 1 fizikai HDD 2 külön betűjelű partíciójának egyesítése helyett,
a Windows 10 Lemezkezelőjével először is "sikerült" 1 azonos betűjellel 2 dinamikus kötetet alakítani,
de mivel nem ezt akartam ,ezután megpróbáltam az előzőleg teljesen üres partíciót törölni,(hátha utána egybe csatolhatom a másikkal (ami viszont tele volt ebbe volt minden adatom kb 800MB)
Ehelyett mind a két dinamikus kötetet törölte !!! Nem csak azt amit kijelöltem !!, és egybe vonta úgy hogy az adataim eltüntek ! Igy most egy teljes Nem lefoglalt partíció éktelenkedik a helyén !...
Segítséget szeretnék kérni az adataim visszanyeréséhez !(remélem olyan gyors és egyszerű lesz mint a megsemmisítése !
Köszönöm szépen !
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- DJI topic
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- Robotporszívók
- Wise (ex-TransferWise)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Építő/felújító topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő