- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antigabo
tag
Jó napokat kívánok mindenkinek, és szeretném hozzáértők segítségét kérni !
Az történt ugyanis hogy 1 fizikai HDD 2 külön betűjelű partíciójának egyesítése helyett,
a Windows 10 Lemezkezelőjével először is "sikerült" 1 azonos betűjellel 2 dinamikus kötetet alakítani,
de mivel nem ezt akartam ,ezután megpróbáltam az előzőleg teljesen üres partíciót törölni,(hátha utána egybe csatolhatom a másikkal (ami viszont tele volt ebbe volt minden adatom kb 800MB)
Ehelyett mind a két dinamikus kötetet törölte !!! Nem csak azt amit kijelöltem !!, és egybe vonta úgy hogy az adataim eltüntek ! Igy most egy teljes Nem lefoglalt partíció éktelenkedik a helyén !...
Segítséget szeretnék kérni az adataim visszanyeréséhez !(remélem olyan gyors és egyszerű lesz mint a megsemmisítése !
Köszönöm szépen !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest