Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
otvos
csendes tag
Segítséget kérnék egy nagyon fontos és sűrgős dologban, remélem jó helyen kérdezősködöm. A problémám az lenne, hogy a gépem hűtése sajnos már nem igazán kielégítő, olyannnyira, hogy nem képes a 2,8GHz -es procit lehőteni megterhelés mellett 70 fok alá. Először arra gyanakodtam hogy a proci gyári hőtése mondta fel a szolgálatot, de aztán egy alapos takarítás után rendbejött, de egy idő után a por eltávolítása sem volt elegendő a hűtés hatásfokának javítására. Ezért tanácsot kértem egy szakboltban, hogy mi lenne a teendő, és ott plusz hűtőventillátorok beszerelését ajánlották, mivel erősebb procihűtőt nem tudtak adni erre a régi alaplapra. Egyébként az alaplapom egy Abit IS7 E2 -es Celeron procilva és gyári hűtéssel. Valószínűnek tartom hogy a javasolt plusz hűtés jót tenne a gépnek, de szerintem a chipszetre is kellene hűtő, mivel az sem valami hideg a kikapcsolás után. A kérdésem az lenne hogy az alaplap (vagy a ház) melyik részét lenne érdemesebb hűteni? A chipszetet vagy a meleg levegő kivezetése a fontosabb, esetleg mindkét megoldás szükséges? És ha kell a plusz hűtés akkor azt milyen módon lehet beszerelni. Tanácsokat, ötleteket, tippeket minden formában elfogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő