Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy
senior tag
hmm, half life kiegészitővel én is játszottam és ott valóban hullik valami pernye, nem csak nálam, hanem midnenkinél.
Bár ahogy elnézem tényleg baj van, mert a pernye egy kicsit más kinézetű a képen...
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Lehet hogy elkezdett esni a hó....
Nekem a Heroes4 <eredeti játék nem tört> csinálta azt, hogy nem volt egérkurzor.
Jobban mondva volt, csak mindig zajos kép takarta <ha elég csorsan rántottam az egeret, akkor ''kiugrott'' alóla a rendes kórzor...>
Ez vajha miért lehetett? Gyanakszom az integrált vga-ra, de akkor miért ment tökéletesen a játék minden más része? -
Kalwa
tag
Remek
Gondolom +2 rendszerventi akkor nem oldja meg a problémát
Kell valakinek egy szupi 9800Pro kari?
Olcsón beszámítom ám!
-
Kalwa
tag
Hát 17Mhz-el lejebb vettem a memória órajelét, de csak rosszabb lett - több a pixel
-
turho
addikt
Sztem tipikus vram-probléma. Kicsit túlhúzott 9800-asoknál rendszeres. Lehet hogy fárad, azt hogy melege van nem hiszem. A ram-ok nem érzékenyek annyira a melegre, kivéve ha ténleg elég melegek.
Próbáld meg csökkenteni a mem-órajelet, és úgy megnézni. Bekapcsoláskor egyből van a jelenség? -
Kalwa
tag
Üdv!
Szeretném a segítségeteket kérni. A minap felraktam a Half-Life 2 Episode One-t - Heroes 5-nél is jelen van ugyan ez, de más játékoknál eddig nem vettem észre - és elég érdekes dolgot tapasztaltam. Kis fehér pixelek jelentek meg már a főmenüben és a játékban szintúgy megmaradtak. Videókártyára problémára gyanakszom, de remélem, hogy nem az, vagy ha mégis, akkor orvosolható
9800Pro videókártya Arctic Cooling hűtéssel, 6.5-ös Catalysttel és 1280x1024-es felbontás az LCD miatt - 1024-ben ugyan úgy jelentkezik ez a probléma, tehát sajnos a felbontás csökkentése sem megoldás.
Két kép a jelenségről:
[link]
[link]
Rövidebb játék után a pixelek száma gyarapszik. Hűtési gondok?
Köszönöm előre is a segítségeket, ötleteket!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest