Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutti-amigo
tag
Hali!
Gugliban semmit, de lehet nem megfelelően keresem mert magyarul és angolul is nem egyszerű a pontos tünetet leírni. Vagy legalábbis nekem nem ment.
Az eszközök ottmaradnak a képernyőn. Alaplapon nem piszkáltam a jumpereket vagyis igen, de a probléma a piszkálás előtt is fennállt. Utoljára még tökéletesen ment tehát nem lehetett semmi elpiszkálva. 2 procival is próbáltam ugyanaz a gond. Memória-nál lehet gond, mert 2*512 van benne viszont az egyik dim vagy egységgel - inkább mindkettővel - valami gond van, mert már csak 512-t lát. Ami izgi hogy hiába van benne a rossz ram a rossz sin-ben nem nyüsszög rá. De már összevissza variáltam tehát tudom hogy se a panel se a sin nem jó viszont a jelenség ugyanúgy fennáll.
Tápot még megnézem mert azt nemrég eladtam alóla és azóta van egy új. Csak nem egyszerű másikkal lepróbálnom jelenleg. De valóban akár ez is lehet. A házból is kifogom szerelni mert a felmaxizáshoz áttettem egy másik házba a régi ócska házát meg eladtam alóla. Hátha nem egyenletesen rögzítettem.
Visszajelzek ha készen vagyok ezekkel.
Kicsit félek hogy a lap az, mert azt már igazán pótólnám a többit még igen.
Üdv
Tutti
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fűnyíró topik
- Crimson Desert
- Tőzsde és gazdaság
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest