- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutti-amigo
tag
Hali!
Gugliban semmit, de lehet nem megfelelően keresem mert magyarul és angolul is nem egyszerű a pontos tünetet leírni. Vagy legalábbis nekem nem ment.
Az eszközök ottmaradnak a képernyőn. Alaplapon nem piszkáltam a jumpereket vagyis igen, de a probléma a piszkálás előtt is fennállt. Utoljára még tökéletesen ment tehát nem lehetett semmi elpiszkálva. 2 procival is próbáltam ugyanaz a gond. Memória-nál lehet gond, mert 2*512 van benne viszont az egyik dim vagy egységgel - inkább mindkettővel - valami gond van, mert már csak 512-t lát. Ami izgi hogy hiába van benne a rossz ram a rossz sin-ben nem nyüsszög rá. De már összevissza variáltam tehát tudom hogy se a panel se a sin nem jó viszont a jelenség ugyanúgy fennáll.
Tápot még megnézem mert azt nemrég eladtam alóla és azóta van egy új. Csak nem egyszerű másikkal lepróbálnom jelenleg. De valóban akár ez is lehet. A házból is kifogom szerelni mert a felmaxizáshoz áttettem egy másik házba a régi ócska házát meg eladtam alóla. Hátha nem egyenletesen rögzítettem.
Visszajelzek ha készen vagyok ezekkel.
Kicsit félek hogy a lap az, mert azt már igazán pótólnám a többit még igen.
Üdv
Tutti -
Tutti-amigo
tag
Sziasztok!
Nekem a következő gondom lenne, ami előtt kissé értetlenül állok. Elővettem és leporoltam - ürítsd ki pc vackokat keretében - Leporoltam egy kis P3-as konfigomat, és úgy gondoltam hogy szórakozásból kimaxolom. Közben 1-2 alkatrészt amúgy is lekellett volna teszteltem benne.
Nos a következő gondom támadt. A gép indul megvan az 1 csippanás és a bios-ban is lehet minden mahinálni. Felismeri az eszközöket de ott meg is áll és hello. Vagyis amikor mondjuk elsődleges boot-ként a cd-t beállítva tovább kéne ugrania arra, hogy indítsa a boot médiát akkor ez nem történik meg. Megáll és annyi.
Fdd-t is néz de nincs hozzá ms-dos lemezem és azt ma már elég nehezen tudnék csinálni, hiszen ez az egyetlen gépem amiben van fdd csati az alaplapon. Az ODD-t ugye cseszik indítani (gyári win, írt win cd, egyéb rendszer-boot cd).
A régi rendszer hdd-jét meg már évekkel ezelőtt eladtam alóla.
Először sata eszközeim voltak amiket mindenféle fordító meg raid kártyával csatiztam és miután nem ment arra gondoltam lehet ott a gond, de miután az optikát és a hdd-t is ide csatisra de nem változott semmi.Valakinek valami ötlet? Én még ilyennel 25 év alatt nem találkoztam.
Üdv
Tutti
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Androidos tablet topic
- Le Mans Ultimate
- Tesla topik
- EA Sports WRC '23
- Motoros topic
- BMW topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest