Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
d33plin3
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, és bevallom, nem olvastam végig a topikot, de legalább is a gugliban a problémámra sehol semmi válasz, de valószínűbb, hogy a kérdést nem tudom jól megfogalmazni.
Tehát...
Iszonyat lassú a rendszer indulása, viszont nekem nem a win tölt lassan, hanem közvetlenül a bekapcsolás utáni időszak hosszú, mikor már kiírja az alaplap típusát, de a memóriaszámlálás, meg processzor kiírása nem történt meg. Nem mértem le pontosan, de 50 másodpercet biztosan elidőz ott.
A gép az utóbbi fél évben alapos felújítás alatt volt, az alaplapon kívül minden le van cserélve. Nem tartom kizártnak, hogy ez a probléma, de hátha megúszható.
Továbbá a HDD már a végét járja, ezt tudom, de az új SSD sem javított ezen.a konfig:
Táp: Coolermaster GX-Lite 600W
Alaplap: Gigabyte M68MT-D3
CPU: AMD Phenom 4x 840 3,2Ghz
RAM: DDR3 Corsair Vegeance 8Gb 1600Mhz dual Kit
GPU: Geforce GT-440 512Mb DDR5
HDD: Nem tudom fejből, maxtor azt hiszem, 160Gb
SSD: OCZ Agility 3 120Gb
CPH hűtő: Coolermaster Hyper TX3
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest