- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satan_Claus
őstag
Na szóval.
Splash damage-es fegyvernél mi ér többet, több sebzés, vagy több golyó? Multishot: igen, durva, csak az a baj vele, hogy max. 13 mp-ig tart. Ha viszont elnyomok egy multishot-rapid fire combót, elég 4 mp is, hogy minden feküdjön. Ha kimaxolod, belefér 2 rapid sorozat. Minek, ki ellen?

Bal oldali criticalok alatt van a homing shot. Sajnos raktam rá egyet, meg is bántam. Elég sz@r, amikor az összes golyód a falba csapódik, mert kanyarodna a mobra, aki a sarok mögött áll, te pedig az elöl lévőt lőnéd.

Crites ágat kigyúrni maxos tactical stance-szel? Hát... Nekem minden 5.-6. lövésem critical a modoknak köszönhetően, +631% critical damage-dzsel.
Shield penetration van a fegyomon kb. 30%, de tök fölösleges (nekem, amúgy tényleg jó), anélkül is fekszenek.
Utolsó bekezdés: nagyjából egyetértek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sniper stance: miért jobb, mint a tactical?
Szerintem nem az. Kb. kéthetente használom a Beacon-nal együtt, mert lusta vagyok megnyomni a gombokat. 
De nem is azért írtam le ezt a sok betűt, hogy vitaalap legyen, csak leírtam a tapasztalataimat.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)