Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
Több ellenség lesz, ha többen vagytok.
-
gabor7th
addikt
Úgy látom érezték, hogy tenni kell valamit, Warbond jön hamarosan. Még meg se jött, de visszatértek úgy 20 ezeren egyből. Én is mentem pár kört.
De remélem lesz valami nagy új tartalom is hamarosan... Kéne nagyon.
-
gabor7th
addikt
válasz
Delávégá
üzenetére
Amikor játszól ott van a Galaxitkus Háború térképe és mutatja, hogy éppen most mennyi játékos aktív összesen, vagy ha közelítesz egy szektorra, akkor ott mennyien...
21 ezer játékos borzalmas. Én is néztem fel többször is és a legkisebb olyan 50-60 ezerről bezuhant 30 valahányezerre, amikor a legtöbben szoktak fentlenni.
De ez nem csoda.
Most egy olyan állapot van, hogy amikor pár hónapja kijött a legutóbbi nagy frissítés hozzá, ami a storyt előrevitte, ami új ellenséget, új küldetéseket adott + akkor volt kb. pár nap eltéréssel a Xbox-ra elérhetősége, akkor napi +300.000 embert láthattál, hogy együtt játszik ugyanabban az időben mint most kb. 30.000 ember.
Mi volt a baj? A frissítés óriási nagy hibákkal járt és amikor a Discord oldalon ezt a keménymag jelezte a fejlesztőknek, a játékosok süket fülekre találtak, sőt egyes fejlesztők még be is szólogattak, hogy nincs szükségük a keménymag okoskodásaira.
Az eredmény az lett, hogy a játékosszám három hét alatt visszazuhant a megszokott számra, sok új játékos azzal találta szembe magát, hogy ez egy bugos sz@r az egész és a rossz első benyomások és hibajavítások elmaradása miatt több százezer ember lépett le nagyon gyorsan, új játékosok.
Vagyis a fejlesztők elcs@szték tán a legnagyobb esélyüket.
Nemcsak újak, a régiek közül és a keménymag közül is jelezték sokan, hogy ők elmennek legalábbis addig amíg nem lesz normális hibajavítás.
Aztán a fejlesztők írtak egy nagy bocsánatkérő levelet a Discordon, amikor már rég késő volt, hogy tudják, hogy az új tartalom nem kedvelt és tudják, hogy hibát követtek el, hogy ennyire bugosan adták ki az új tartalmat ezért most azt igérik, hogy mindent félretesznek és csak a hibák kijavításával fognak foglalkozni.
Viszont azt írták, hogy ez sok időbe fog telni ám, 5 hetet kérnek.
Elteltek a hetek, kijött a javítás.
De mivel ezzel foglalkoztak, ezért tán nem jött ki semmi új tartalom a szokásos menetrend szerint, a történetben is elcsúsztak heteket.
Vagyis most igazából hónapok óta nincs új tartalom a játékhoz, ami miatt a hardcore tagok is kezdenek mással játszani.
És most ha van is már új tartalom náluk valószínű Karácsony környékére tartogatják, vagyis még hetekig se lesz semmi új tartalom.
A következő Warbondra már réges rég játszással megszerezhetted a szükséges Super Credited, ezért sincs értelme játszani, hogy legalább arra gyűjtsél + ha végül kijön a fejlesztők is kevesebb bevételre számíthatnak, hisz a sok üres idő miatt mindenki beszerezhette játékkal a szuperkrediteket.
Szóval azt tudom mondani, hogy a készítők hibás döntése és hogy nem figyeltek oda játékosokra hónapokig tartó üresjáratot okoz a játéknak, ami miatt kopnak ki az emberek, de visszajöhetnek még sokan ha lesz új tartalom. Viszont sokan végleg elmentek az első rossz benyomás miatt.
----
Amúgy valóban nagyon jó játék. De a 20 ezer egyszerre játszás tán a valaha volt legkisebb szám, a normál csökkentett menet olyan +100 ezer fő, de volt az több százezer is már korábban.
-
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
Sikerült felszabadítani a bolygót és a Gloom tán 40% el is tünt. Fura, hogy tegnap még az egész bolygót befedte, mostmár semmi.
Ez az egyik legnagyobb győzelem ami eddig történt a játékban.
-
gabor7th
addikt
Ma ismét megöltem a csapatommal egy Hive Lordot... és mégcsak nem is volt mindenki veterán a csapatban.
Remélem bevesszük a bolygót.
-
gabor7th
addikt
válasz
allnickused
üzenetére
Csapattal azért is jobb, mert simán lehet találkozol olyanokkal akik ki karják maxolni abszolút a pályát: Minden mellékküldetést is megcsinálni, minden ellenséges Outpostot lerombolni, mindent összegyűjteni a pályán... Sokkal gyorsabban haladhatsz csapattal. Időben is és xp-d is sokkal több lesz.
-
gabor7th
addikt
válasz
allnickused
üzenetére
Az elején még nem rendelkezel tömegeket elpuszítani képes fegyverekkel, aztán később is csak úgy, hogy sokat kell várni az újratöltödésükre. Ha mindent unlockolsz már sokkal könnyebb.
-
gabor7th
addikt
válasz
allnickused
üzenetére
Abszolút lehet. Egyedül is, random csaptattal is.. Vannak akik direkt olyan videókat raktak fel, hogy egyedül végigcsinálnak küldetéseket Helldivers level szinten is.
Persze van, hogy úgy elszabadul a pokol, hogy mindenki meghal a végén...
De úgy általában Challangeing szintig jó egyedül, onnantól már nagyon jól jön csapattárs.
De igazából akár easy szinten is jól jönnek, ha éppen azért csinálod, hogy minél több medált és szuperkreditet szedjetek össze.Rendkívül élvezetes játék, csapatban csinálni még rátesz erre...
-
gabor7th
addikt
Most csak picit felnéztem az update után és a grafika úgy látom óriásit javult nálam. De ma még valószínű nem térek vissza aktívan játszani.
-
gabor7th
addikt
És meglepetés, a javítócsomag máris itt van...
-
gabor7th
addikt
Most láttam a Discord oldalukon, hogy azt igérik, hogy a mostani hétvégén kijön a nagy giga javító csomag... Eredetileg tán kedden akarták kiadni, de közbe jöttek dolgok és azt igérik, hogy már lehet pénteken letölthetjük a csomagot ami megold rengeteg hibát és a játék sokkal stabilabb lesz tőle.
-
gabor7th
addikt
Lecsekkoltam... már kevesebb mint két hét és letellik annyi idő amit kértek.
Liberty day-el kapcsolatos az MO... ami pont most járt tán le és max. épphogy csak sikerült.
Igazából a Gloom-ot lenne logikus, hogy folytassák, mert volt a nagy beharangozó a történetben, hogy ott van a szuperenergiaforrás amit meg kell szerezni azonnal, ehhezképest... lelassultak a dolgok. Szóval szerintem logikusan ha vége a hibáknak abba az irányba kellene menni, hisz az volt tán az eredeti terv, bár... igen most meg már várnánk valami új tartalmat is. Igen ez érdkes, hogy most a hibajavítások azt jelentik, hogy nem lesz új tartalom... az se túl jó. De ha lenne akkor megint lehet a stabilitást hazavágná...
Amúgy liberty day... túl nagy dolgot nem szoktak csinálni a nagy napokon. Talán kapunk egy ingyenes páncélt és köpenyet... általában ennyivel elintézik.
-
gabor7th
addikt
Igérték, hogy jön egy nagy stabilitást javító csomag... igazából már lehet le is telt az idő amit kértek.
-
gabor7th
addikt
A készítők elcs@szték a legnagyobb esélyüket...
A legutóbbi nagy új tartalommal párhuzamosan volt kb. a Xbox platformon a játék megjelenése.
Újból láttam, hogy egyszerre több százezer játékos játszik, mint a Sony ban előtt...
Viszont az új tartalom sok hiábát és instabilitást hozott. Köztük egy vadiúj nagyon idegesítő hibát: hang hibákat.
A Discordon sokan valósággal üvöltötték, hogy ezt nem csinálhatják a fejlesztők, ha új tartalmat adnak ki akkor előbb dolgozzanak a stabilitáson, mert ha ilyen állapotban adják ki az új tartalmakat akkor inkább abbahagyják az egész játékot addig amíg nem oldják meg és majd akkor talán visszatérnek.
És tegnap néztem fel és megint bőven százezer alatt volt az egyidőben játszók száma, lényegében a hardcore látszám + kb. tízezer ember volt már csak.
És a fejlesztők előálltak egy bocsánatkérő levéllel, ami nyelvezetében hasonlított a Sonic bocsánatkéréshez és közlik, hogy belátják, hogy tenniük kell a stabilitás érdekében, hogy hibát követtek el az utóbbi időben amikoris lényegében elhallgattak/lesz@rták a játékosok, főleg régi játékosok visszajelzéseit.
Viszont közlik, hogy útmutatót adnak nekünk arra mire számítsunk stabilitás ügyileg és... várjunk 5 hetet... mert nincs varázspálcájuk és nem akarnak csak toldozgatni-foltozgatni.
Plusz az egyik új ellenségtípust is kivonják kb. két hónapra, pedig igazából ott nem bug volt a probléma.
Komolyan ez elég lehangoló, hogy ennyit kell várni és íme itt van ennek az eredménye. Azt hitték tán, hogy lesz@rhatják a korábbi játékosokat, itt van sok százezer új, de úgy tűnik nem sikert megtartani őket annyira lehangoló a sok hiba.
Ja és amit szintén láttam és csodálkoztam rajta... az új tartalom közelébe se ment már talán egy héttel a megjelenés után szinte senki.
-
gabor7th
addikt
Én ki se próbáltam még, a Discord oldal teli van panasszal.
A legnagyobb, hogy gyakran összeomlik a játék.
Aztán valakik egyszerűen nem találkoznak az újfajta ellenfelekkel.
Akik meg találkoznak azt írják mint te, hogy valami dragonok nonstop jönnek és megölnek mindenkit. A másik fajta talán Swarm Lord vagy mi a neve... még senki se tudta megölni tán, annyi élete van.
Holnap jön az új Warbond állítólag direkt, az új kihívások kezelésére.
-
gabor7th
addikt
Tegnap nem is főidőben felment 200.000 fölé az egy időben játszó játékosok száma.
Tegnap volt az Xbox rácsatlakozás. Rengeteg vadiúj játékost láttam.
Új "Legendary" Warbond is jött, Halo cuccok... némelyik komoly buggal, pl. összeomlik tőle az egész játék... párszor tapasztaltam.
Plusz bejelentettek egy új Warbondot és egy nagy verzió szám lépést is, de azok csak később aktiválódnak...
Lehet sokan azt hitték hogy ma lesz sok új tartalom, de később.
-
gabor7th
addikt
Viszont hamarosan tán X-box-osok is játszhatnak, magán a játékon belül is készülnek rá story ügyileg is, hogy sokkal több Helldiver lesz.
És tán jön majd egy nagy frissítés ami után a hajódat tán újból fejlesztheted... vagy lehet, hogy csak skin lesz, majd meglátjuk hamarosan...
-
gabor7th
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
Vannak akik nagyon örülnek inkább. A Killzone-os is már extra árral jött.
Én most egyébként jó nagyot csalódtam, mert jött a legutóbbi warbond, amit úgy reklámoztak, hogy a csúcsok csúcsa cuccok lesznek, alien-human hibrid tech.
De minden olyan... nagy alkuval jön. A vállról lőhető szuper energiafegyer túltöltődhet és felrobbanthat. Nehézkes kezelni, főleg, ha körülötted kitúr a káosz. Plusz még hiába energiafegyver, cserélni kell valamit rajta, lehet a hőelvezetőt, de a lényeg ugyanaz.
A lézer sentinel ha sokáig lő lehülés nélkül szintén felrobban és még a környéke is ég. Bár szerintem ez tán a leghasznosabb ezen cuccok közül, mert azért nem robban egyből, lehet nem lesz semmi baj, viszont heavy armor gyilkos, az egyik legerősebb cucc a játékban.
Aztán gépfegyver teljesen jó, de semmi különös, sőt már médium armor ellen se jó.
Aztán ott van a warp cucc, ami lehet jól jöhet, de azért túl sok értéke nincs + az is megölhet, ha gyorsan használod egymás után...
Aztán a páncél... ha meghalsz újjáéleszt, de csak egy darabig élsz, mégha használód a stim-et is csak időt nyersz. Ez volt talán a legnagyobb csalódás nekem.
Igazából sok warbond-ból talán csak egy vagy két dolog ami igazán értékes. Nem kell mindenáron beszerezni őket. Ha valami igazán jó csak akkor.
Simán játszva a játékot összejön 1000 Super Credit viszonylag gyorsan amúgy.
-
gabor7th
addikt
Most nemrég jött egy Hight-tech alien-hibrid technológia warbond. Páncél ami újraéleszt, heavy páncélt törő energiafegyverek... Nyami végre. Mondjuk Szuperföld védelme előtt kellett volna piacra dobniuk.
-
gabor7th
addikt
Vége van a csatának... Nyertünk. Csak két megacity maradt talpon. A squid sereg maradéka visszavonult és közben felégetett három szomszédos bolygót és most újra rejtőzködnek.
-
gabor7th
addikt
válasz
Zsolty20
üzenetére
A fővárost akkor még nem támadták, mostmár igen, két város áll. Vagy mi nyerünk épphogy vagy a squid szintén épphogy, mert talán már nincs meg az erejük 10%-a se.
Most ráadásul a kínai játékosok nagyon kiakadtak tán és szaboltálják a játékot, mert ők tömegesen mindent beletesznek tán, hogy megmeneküljön az ázsiai város, de a játékkészítők tán úgy akarják vinni a storyt, hogy a fővárosban állítjuk meg, vagy nem az inváziót és sok ázsiai játékos kiakadt tán, hogy egy bizonyos ponton túl bármit csinálnak nem szabadul jobban fel a városuk... És valami történelmi sokkot hoz fel nálunk, mert valamit írnak, hogy annó Shanghaj elvesztése is egy olyan story volt, hogy igazából bármit tettek volna vesztettek és ez most előjön, hogy a készítők ugyanazt teszik, hogy bármit csinálnak a kínai játékosok a városuk el fog esni...
-
gabor7th
addikt
Mind SzuperFöld, mind a squid flotta jól lemerült, de most éppen SzuperFöld van feljövőben. Lehet megmarad SzuperFöldből valami. Két mega city talán állni fog.
-
gabor7th
addikt
Megjött az új nagy update, ami főleg a squid-ről szól. SzuperFöldön folyik a harc. Ma játszottam vele először, és nagyon élveztem.
-
gabor7th
addikt
Major order ad sok Warbond medalt. Personal order minden nap adhat 15-öt. Plusz amikor a pályán vagy szerezhetsz Warbond medalt, akár csak mintha sample-t gyűjtenél. Sőt Supercreditet is találhatsz, akár 100-at is egyszerre. De amúgy tényleg minél nagyobb fokozaton játszol annál több Warbond medal jár a küldetések teljesítéséért. Az utolsó pár Warbond sokkal több warbond medált igényel, mert az alkotók jelezték, hogy kiégnek és ezután nem havonta, hanem kéthavonta jön új Warbond, így a magasabb árak miatt tovább elleszel a legutóbbival. De igazából sok Warbond tartalom ismétlődő szemét... Jó nem szemét, de igazából csak mondjuk skin. Bőven el tudsz lenni egy-két dologgal, nem kell mindent megszerezni...
-
gabor7th
addikt
Most fejeztem be a játékot... Több mint 210 ezren játszák most egyszerre... Ez egy új csúcs, egy elképesztően jó szám.
-
gabor7th
addikt
Na az első nagy összecsapást, az első major ordert megnyertük az Illuminate faj ellen... Amit szerintem a fejlesztők nem akartak, mert láttam tegnap, hogy több mint háromszor annyian játszanak mint az update előtt, több mint 140 ezren, ebből kb. 120 ezer egy bolygón, közös célért, de sok óra non-stop játék is olyan 1%-ot tett hozzá a bolygó felszabadításhoz és az óra ketyegett, hogy a bolygó védelme összeomlik. Azt is láttam, hogy egy pályán aratott gyözelem kevesebbet tett hozzá mint normálisan a felszabadításhoz, plusz az űrbázist se lehetett itt bevetni... Szóval látszólag inkább azt akarták volna a fejlesztők, hogy veszítsünk és innen terjedjen tovább az új faj, de végül, nagy nehezen győztünk és most sehol sincsenek a térképen... Jön majd valami plan b, mert ezzel nem lesz vége, de lehet még ki kell találniuk, mert nincs új major order.
-
gabor7th
addikt
Ami meglepett ma, az, hogy egy már lerombolt bázist kutattam át és egy Tesla Coils-ra emlékeztető cucc full élettel+shield generátorral maxon két gyors támadással megölt...
-
gabor7th
addikt
Kezdtem tanulni az új ellenséget. Az energia pajzsuk nyers erővel áttörhető, lényegében nagy tűzgyorsaságű fegyverek túl tudják terhelni.
Sokkal többször kellett a gépfegyveremet újratölteni, sok golyót elviselnek a zombik és sokan vannak.
-
gabor7th
addikt
Kipróbáltam kicsit. Jó volt. Az ő bázisaikat egy erőtér védi. Nem tudom pontosan, hogy hogyan de megsemmisítettem többet, de valamikor látszólag a pajzs védi még egy 500 kg bomba ellen is, máskor meg nem. Még nem tudom hogy működnek a dolgok teljesen.
-
gabor7th
addikt
És olyanokat írnak, hogy városi harcok lesznek... Hmmm...
-
gabor7th
addikt
Látom új Warbondról is jött hír... Ma érkezik Urban Legends néven.
-
gabor7th
addikt
Wow, tegnap pont nem játszottam és most nagyon nem is lesz időm a közeljövőben...
Viszont ha jól értelmezem a szöveget a Discord oldalukon... Még nem érkezett meg az igazi Illuminati faj, hanem elrabolnak embereket és amikor visszajuttatják őket, azok többé nem hajlandóak szavazni, ez pedig el fogja pusztítani hosszabb távon a Demokráciát amit nem szabad hagyni, és most még ezek a "Szavazatnélküliek" az ellenségünk igazából. Tehát új küldetések inkább ezek kiszűréséről szól majd...
Lesz új jármű is, amit bevethetünk a "Szavazatnélküliek" hordái ellen, tehát úgy tűnik a szavakkal meggyőzés nem opció.
Az Illuminati egy rendkívül fejlett faj, ami nagyon mérges lesz majd, hisz a fajtársaikat az előző háborúban kiírtották, csakhogy ők olyan régiek, hogy biztos sokfele vannak kolóniáik az űr sokkal messzebbi részein is.
-
gabor7th
addikt
Másfél hónap kihagyás után visszatértem... Továbbra sincs beigérve új ellenséges frakció? Úgy látom nem. De pár fegyver megváltozott. Nemcsak sebzésileg, hanem pl. a hangja is más. Meg úgy látom a fegyverek javultak, ami pozitív.
Meg van egy új gigaűrállomásunk... Túl sok mindent még nem tudok mondani róla. Úgy látom okot ad arra, hogy továbbra is gyűjtsd a mintákat, mégha ki is maxoltál mindent az űrhajódon. Segít a bolygók elfoglalásában, lassítja a ellenség földetérését... De amikor ténylegesen lent vagy a hadszintéren nincs semmi egyedi fegyvere úgy látom, csak pár dolog ami már van bónuszként is ott van... Legalábbis úgy látom a leírás alapján, még nem tapasztaltam meg.
Na mindegy a lényeg, hogy visszatért a kedv, de hogy nincs semmi nagy új dolog és nincs is a láthatáron... szomorú.
-
gabor7th
addikt
Most, hogy beléptem a játékba, csak úgy kaptam egy ajándék páncélruhát és sisakot. Ez egy egyedi cucc, egy nagyon jó kombináció, nincs még egy ilyen. Nem tudom miért kaptam, hogy mert sokat játszottam előző nap vagy mi, csak úgy megkaptam.
Mától tán új Warbond is van.
Amúgy attól tartok nem fog sikerülni megint a Major Order, ami fura, mert most csak azon az egy bolygón többen harcolnak, mint az egész galaxisban az update előtt. Ugye ezzekkel a major orderekkel járhat narratíva is, hogy pl. mert elveszítjük azért az újfajta rovarok ezután mindenfele lesznek, nemcsak ezen a bolygón például... És valószínű a fejlesztők igazából esélyt se akarnak adni, elveszítjük bármennyire is igyekszünk.
-
gabor7th
addikt
"Orbital Walking Barrage"
Ez úgy volt reklámozva, hogy ha a Strategem zavaró hatása szélénél indítod el, akkor van rá esély, hogy kiiktassa azt, de én kipróbáltam és jóval előtte vége lett... -
gabor7th
addikt
Komolyan az alkotóknak is már vicc ez a Anti-Tank Mine Stratagem. Most megint meg lehet szerezni majd a következő major orderrel... ha elveszítjük azt. Akkor kapjuk meg, ha mindenki visszafogja magát, mert a major order megölt ellenséghez kötött, vagyis szinte az alkotók azt akarják, hogy... játszunk kevesebbet, vagy "éljen tovább a poén" és most se kapjuk meg az aknát... Szerintem nem fogjuk.
-
gabor7th
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én nem állok le ott vitázni, de látom mifolyik. Vannak érdekes háttérinfók, készítők is szoktak oda írni, van hogy megszavaztatnak dolgokat, hogyan legyen...
"Major order follow-up-ra van egy valag Twitter fiók meg 3rd party app is."
Én Discordot használok, nemcsak Helldiversnél, hanem vagy 20 másik dolognál is...
-
gabor7th
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Például azért, mert a fejlesztők oda leírják előre miket terveznek, mit tartalmaz a közelgő patch. Megírhatod a javaslatod, a hibákat amiket a játékban láttál.
Meg tudod kérdezni, hogyan áll éppen egy major order, amikor nem tudnál amúgy belépni a játékba.
Például ezekért.
-
gabor7th
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Szerintem egy nagyobb új tartalommal rengetegen visszatérnének, mert nagyon sokan írják, hogy erre várnak. Egyébként pont a mai új major order talán sejtet is egy új, akár ship module-t, mert valamilyen korábban elhagyott high-tech labort és az ottani techet kell majd most kimenteni. De mostmár a major order-ek nem egy-két naposak, hanem egy hetesek...
-
gabor7th
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azt is írtam. Igen, gyorsabban kéne új, jelentős tartalmat kiadni.
Ami a Discordon megy angol nyelvű beszélgetéseknél nagyon jelentős téma, nemcsak Discord oldalon. Ma is láttam, tán hogy az egyik moderátor írta valakinek, hogy megbocsát... három hét múlva, vagyis kizárt valakit három hétre, miután kérte hogy bocsássson meg valami miatt. Ilyen kis istent játszanak tán ott a moderátorok...
Vannak új bolygók, új környezet amik gyönyörűek. Új fegyer nem nagyon. Az egyik új stratagem már rég elkészült, de nem kapjuk meg folyton. Volt, hogy azért mert lehetetlen küldetéseket adtak a játékos szám hirtelen visszaesése miatt, legutóbb meg az volt, hogy választani kellett, hogy gyerekeket mentünk meg, vagy a stratagemet kapjuk végre meg. A többség a gyerekeket válaszotta ami nem adott semmit a játékban nekünk és végül azt írták hogy az egész ipari kapacitását leépítik, vagyis lehet hogy soha nem kapjuk meg azt a már elkészített stratagemet, miközben nagyon sokan igényelnének új tartalmat.
Ehhez képest viszonylag nemrég írták, hogy lassítani fognak, hogy a fejlesztőik elkerüljék a kiégést. Egyszerűen nem rendelkeznek a kapacitással, ami kéne hogy teljesítsék a játékosok többségének elvárásait.
De azért még mindig élvezhető, de én is már ritkábban játszok.
-
gabor7th
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
A Sony ügy rengeteg játékost kizárt. Ezt nemcsak PC-n Steamen keresztül játszák, hanem több platormon.
177 országban leállította a Sony a PC-s Helldivers 2 értékesítését, óriási a felháborodás
Én láttam mi volt a helyzet. Láttam, hogy egyszerre fent volt majdnem kétszázezer játékos, ami leesett először kb. 80 ezerre, manapság meg kb. 50. ezerre.
Olvasom a discord oldalát is olykor.
Alapvetően a következőek az okok:
1. Sony kizárt rengeteg mindenkit. És nemcsak a Sony hibája volt...
2. Új, jelentős tartalom sokkal lassabban jön mint szeretnék a játékosok, így sok az ismétlődő küldetés.
2. Ahogy egyre több a frissítés, egyre több a hiba
3. A Discordon woke moderátorok vannak. El se hiszitek, hogy sok mindenkinek mennyire elegük van belőlük, hogy a próbálják ráeröltetni másokra a nézeteiket és moderálnak mindenkit, a legapróbb dologért. Én pl. azt láttam, hogy a moderátorok valakit azért dobtak ki egyből, mert egy hányó emojit rakott ki egy furry kép miatt... és sokan kiakadtak emiatt.
4. A jónak számító fegyereket lerontják, ajánlanak új csomagban másik fegyvert, megszerzed, hamarosan azt is lerontják és ismétlik a folymatot.De amúgy igen, az első résszel sokkal kevesebben játszottak, nem számítottak ilyen sok emberre a második részre és igazából sohase volt meg az erőforrásuk, hogy olyan live szervízt nyújtsanak mint szeretnének a játékosok.
Én továbbra is játszok vele, jó móka, csak persze már ritkábban.
És vannak új játékosok is, de mivel nincs új tartalom sok veterán kivár, ritkán játszik.
-
gabor7th
addikt
Sony hatás: 90%-a a játékosoknak eltüntetve.
"After Initial Success, Helldiver’s 2 Has Lost 90% Of Its Players With No Signs Of Recovery"
https://www.forbes.com/sites/paultassi/2024/06/30/after-initial-success-helldivers-2-has-lost-90-of-its-players-with-no-signs-of-recovery/
Amúgy persze a készítők se elég jók új, jelentős tartalmak hiba nélküli gyors kiadásában.
Ezért elmennek játékosok. De látok sok újat. De a Sony miatti dologból közel se tud felépülni.
-
gabor7th
addikt
És kész, sikerült. Ha hajónak vészhelyzeti ugrást kellett csinálnia Super Earthhöz.
-
gabor7th
addikt
Úgy látom sikerült. Merida eltüníik 99,9% kész.
-
gabor7th
addikt
Közel a siker, de közel van a határidő vége; remélem sikerrel jár Super Earth.
-
gabor7th
addikt
Baromi nehéz volt az új küldetés, de megtettem a részem. Fura, hogy bár több tízezren vannak a bolygón Helldiverek, senki se csatlakozott be. Nagyon szokatlan. Az eredmény kiírás a végén bugos volt.
-
gabor7th
addikt
Látszik, hogy le kell majd menni a bolygóra és "szurit adni" neki.
-
gabor7th
addikt
Felhívás minden Helldivernek:
https://x.com/helldivers2/status/1796205656334028938
-
gabor7th
addikt
## BREAKING NEWS @here
https://fxtwitter.com/helldivers2/status/1795117725313794150 -
gabor7th
addikt
Kíváncsi vagyok a második fázisra... Az első alighanem meg lesz nyerve. Jöhet tán az egyedi küldetés bolygórobbantással... pontosabban összezsugorítással. Bár lehet le se megyünk a bolygóra, mert korábban mondták, hogy olyan a helyzet ott, hogy még Helldiver küldetéseken is túlmegy, meg se próbálnak oda küldeni valakit.
-
gabor7th
addikt
Van egy tippem... Amikor használjuk majd az új szuperfegyvert az felhívja majd a figyelmét egy új ellenségnek. Ezt a fegyvert azért tudtuk megcsinálni, mert szereztünk tudást a Helldivers 1-ból származó ősrégi, sokkal-sokkal fejletebb civilizációból, akit kiírtottunk elvileg az első részben. De mi van, ha csak egy frakcióját írtottuk ki nekik és érzékelni fogják a fegyver használatot és így megtalálnak ők is minket, vagy valami másik fejlett civilizáció teszi ezt és íme itt kezdődik majd egy új háború egy teljesen új ellenséggel. Mielőtt meg megtörténik lehet lesz majd teljesen egyedi küldetés a fegyverrel kapcsolatban, mint ahogy a Termicid fújók elindítása is az volt.
-
gabor7th
addikt
Huh, a story most nagyot halad előre. Egy olyan fegyvert vetünk majd be ami a bolygót amin a szuperkolónia van összezsugorítja majd egy ponttá.
Csakhogy nem igazán értjük még ezt a cuccot ami ezt okozza, még azt is elejtik az egyik párbeszédbe, hogy potenciálisan az egész világegyetemet elpusztíthatja talán.
Mi alakulhat rosszul...
-
gabor7th
addikt
Amúgy a fejlesztő cég CEO-ja lemondtott pár napja, hogy talán a kreatív csapatban vegyen részt közvetlenül és ő döntötte el ki legyen helyette a nagyfőnök és ígéri nagyon jó embert választott.
-
gabor7th
addikt
Végre sikerült a Major Order, de nem kaptam meg a jutalmat. Pedig kivettem a részem belőle.
-
gabor7th
addikt
Ez a Major order is el fog bukni. Még szerencse, hogy ez inkább csak presztizs parancs volt.
-
gabor7th
addikt
A hibák kezdenek nagyon idegesítőek lenni. Most a legújabb az volt, hogy nyertünk anélkül, hogy a végén kilőttük volna az atomrakétát.
-
gabor7th
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Nem kapunk, azt mindig meg kell szerezni. Vagy a pályán találsz, vagy Warbond medálért vehetsz. Én tegnap is szereztem. Igazából, ha annyira kell, akkor menj egyedül egy level 1 pályára és gyűjtsd be mind magadnak. Én az összes Warbond-os cuccot igazi pénz belölése nélkül unlockoltam. Ebben a játékban nem tart évekig eljutni a felső szintre.
-
gabor7th
addikt
Scorcher... ha jól írom a nevét, az már elég. Abból is több kell mint egy vagy kettő, de azzal már sikerülhet. De ha van Quzar akkor a fejét löve is talán elég egy. Talán... meg folyton változtatják a fegyverek sebzését, tehát lehet amit itt leírunk már elavult mire olvassa valaki.
-
gabor7th
addikt
Például volt, hogy minden csapattárs szépen átkutatott minden lerombolt bázist korábban, de mostmár miután lerombolták be se teszik a lábukat oda, hanem mennek tovább gyorsan. A kezdőknek elég kellemetlen lesz ha majd ő lesz az egyetlen a csapatban aki gyűjt.
-
gabor7th
addikt
Attól függ kikkel hoz össze sors, már volt jópár fullos 9-es szintem. Alacsonyabb szinten egyébként a viszonylag kezdők, modjuk úgy level 30 körüllévők nagyobb eséllyel akarnak megcsinálni mindent, meg megszerezni mindent, mintha level 60 fölöttivel találkozol. Ők arra hajtanak, hogy minél gyorsabban és profibban meglegyenek. Mindekettőnek van előnye. A kezdő csapat több sample-t hoz össze, akik kiunlockoltak mindent már nem érdekli a dolog annyira, lehet kéne valamit kitalálni, mert a később jövőknek ez lehet gond lesz, én még voltam olyan csapatokban ahol pl. a supersamples beszerzés nagyon fontos volt, mert sokaknak kellett, de az újabbak lehet csupa olyannal találkoznak majd akiknek nem oszt nem szoroz.
-
gabor7th
addikt
Én amikor első alkalmakkor mentem 9-es küldetésekre akkor még a hajó fegyvereire támaszkodtam kemény ellenfelek ellen, mint a hajón levő railgun. Akkor a csapat erős volta különösen fontos volt, mert inkább kisegíteni tudtam őket. De hogy megszerzel mindent, lesz saját páncéltörőd és megfelelő más fegyvereid, már bátran mehetsz harcba 9-en... ez nem jelenti azt, hogy túléled, de a küldetést sikerrel befejezed. Sokszor ki is jutsz ha a csapat jó. Azért is érdemes menni oda minél előbb mert sokkal hamarabb meglehet a supersamples amik kellenek... bár mostmár lehet sokakat azon a szinten nem érdekel, mert mindent unlockoltak. Nekem se kell már supersamples, de annó azon a szinten szereztem be a legtöbbet.
-
gabor7th
addikt
Most amúgy nemrég elbuktunk egy galaktikus fő küldetést... gondolom azért is, mert közbe volt, hogy a játékosok nagy része nem tudott játszani és a bogarak egy része kitört a szuperkolonikáról és átjutott újabb bolygókra. Ennek nem lett volna szabad megtörténnie.
-
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
Én is tartottam a Helldive szintől robotokkal de megy az is simán. Személyi pajzs, ötszázkilós bomba, quzar ami könnyűvé teszi...
-
gabor7th
addikt
A fejlesztők meg mintha örülnének a nagy hírverésnek, mert írták, hogy rekordott döntött a Discordjuk, már millió felett vannak ott náluk és más rekordok is megödltek...
-
gabor7th
addikt
Most a fejlesztők azt írták ki, hogy azok ügye akik olyan országban élnek, ahol nem lehet csinálni Sony accountot még nem dölt el, tárgyalnak róla; viszont a többieknél biztos nem kell kötelező Sony account.
-
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
Azt láttam, hogy mégse lesz kötelező Sony account, ez a közösség ereje. Ha jól tudom kb. 300.000 volt a napi rekord játékos, és több mint 200.000 negatí vélemény jött, tehát több mint a játékosok 2/3, bár a beállt maximum az picit 200.000 alatt volt, tehát több mint a napi játéksok 100%-a részt vett ebben... Mondjuk ez így nem pontos, de lényeg, hogy nagyon sokan és sikert értek el.
-
gabor7th
addikt
És ahogy a cikk is írja ezzel a játékosok nagyrészét is eltüntették:
"Earlier today, this all came to a head when Helldivers 2 was made unavailable to purchase in 177 countries (based on how Steam divides regions), wiping out a massive portion of players."
-
gabor7th
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ők + 177 ország, de jól észrevetted a lényeget.
"Helldivers 2 Removed From Purchase On Steam In Over 150 Countries"
-
gabor7th
addikt
"Even Helldivers 2's Director Doesn't Know What To Do About The Game's Removal From Steam"
"Steam Is Seemingly Waiving The Refund Playtime Limit For Helldivers 2 Players"
Egy ennyire jó dolgot így elcs@eszni. Álomszerű indulás és folytatás aztán ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest