Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Na az első nagy összecsapást, az első major ordert megnyertük az Illuminate faj ellen... Amit szerintem a fejlesztők nem akartak, mert láttam tegnap, hogy több mint háromszor annyian játszanak mint az update előtt, több mint 140 ezren, ebből kb. 120 ezer egy bolygón, közös célért, de sok óra non-stop játék is olyan 1%-ot tett hozzá a bolygó felszabadításhoz és az óra ketyegett, hogy a bolygó védelme összeomlik. Azt is láttam, hogy egy pályán aratott gyözelem kevesebbet tett hozzá mint normálisan a felszabadításhoz, plusz az űrbázist se lehetett itt bevetni... Szóval látszólag inkább azt akarták volna a fejlesztők, hogy veszítsünk és innen terjedjen tovább az új faj, de végül, nagy nehezen győztünk és most sehol sincsenek a térképen... Jön majd valami plan b, mert ezzel nem lesz vége, de lehet még ki kell találniuk, mert nincs új major order.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- OLED monitor topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest