- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
Vannak akik nagyon örülnek inkább. A Killzone-os is már extra árral jött.
Én most egyébként jó nagyot csalódtam, mert jött a legutóbbi warbond, amit úgy reklámoztak, hogy a csúcsok csúcsa cuccok lesznek, alien-human hibrid tech.
De minden olyan... nagy alkuval jön. A vállról lőhető szuper energiafegyer túltöltődhet és felrobbanthat. Nehézkes kezelni, főleg, ha körülötted kitúr a káosz. Plusz még hiába energiafegyver, cserélni kell valamit rajta, lehet a hőelvezetőt, de a lényeg ugyanaz.
A lézer sentinel ha sokáig lő lehülés nélkül szintén felrobban és még a környéke is ég. Bár szerintem ez tán a leghasznosabb ezen cuccok közül, mert azért nem robban egyből, lehet nem lesz semmi baj, viszont heavy armor gyilkos, az egyik legerősebb cucc a játékban.
Aztán gépfegyver teljesen jó, de semmi különös, sőt már médium armor ellen se jó.
Aztán ott van a warp cucc, ami lehet jól jöhet, de azért túl sok értéke nincs + az is megölhet, ha gyorsan használod egymás után...
Aztán a páncél... ha meghalsz újjáéleszt, de csak egy darabig élsz, mégha használód a stim-et is csak időt nyersz. Ez volt talán a legnagyobb csalódás nekem.
Igazából sok warbond-ból talán csak egy vagy két dolog ami igazán értékes. Nem kell mindenáron beszerezni őket. Ha valami igazán jó csak akkor.
Simán játszva a játékot összejön 1000 Super Credit viszonylag gyorsan amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- be quiet! Pure Base 500 Black - újszerű, 3 ventivel, eredeti dobozában
- Crucial 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz kit
- Hibátlan - CRUCIAL Ballistix Elite 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 CL15 memória kit
- Playseat Evolution alcantara + Logitech G923 kormány + pedál
- Keychron Q6 HE QMK - ISO HU - Gateron Double-Rail Hall Effect - Rapid Trigger
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest