- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Annyi, hogy nem kezdőbarát. Én megvettem még anno keyshopból 17 dollárért, mikor megjelent, és még nem árazta be a népszerűség, lvl35-ig mentem is, addig megvan amit nyitni lehetett, utána pihibe tettem, mert már túlzásba vittem, visszakívánkoztam codozni, bf v, stb... Azóta csak fent van
Amilyen nehéz az eleje, olyan könnyű utána, mondhatni megunós, mert azok tolják, akik az elején megvették, magasabb nehézségen főleg, és sétagalopp+mivel a sample-k közösek, csurig rakva jössz ki az egészből, mégha csak takarítgatsz a nagyok után+a sentry-ket viszed be+magadra egy "dog" rover-t, ami akkoris öldököl, ha csak futkározol összevissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amilyen nehéz az eleje, olyan könnyű utána, mondhatni megunós, mert azok tolják, akik az elején megvették, magasabb nehézségen főleg, és sétagalopp+mivel a sample-k közösek, csurig rakva jössz ki az egészből, mégha csak takarítgatsz a nagyok után+a sentry-ket viszed be+magadra egy "dog" rover-t, ami akkoris öldököl, ha csak futkározol összevissza.