Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabor7th

addikt

A készítők elcs@szték a legnagyobb esélyüket...

A legutóbbi nagy új tartalommal párhuzamosan volt kb. a Xbox platformon a játék megjelenése.

Újból láttam, hogy egyszerre több százezer játékos játszik, mint a Sony ban előtt...

Viszont az új tartalom sok hiábát és instabilitást hozott. Köztük egy vadiúj nagyon idegesítő hibát: hang hibákat.

A Discordon sokan valósággal üvöltötték, hogy ezt nem csinálhatják a fejlesztők, ha új tartalmat adnak ki akkor előbb dolgozzanak a stabilitáson, mert ha ilyen állapotban adják ki az új tartalmakat akkor inkább abbahagyják az egész játékot addig amíg nem oldják meg és majd akkor talán visszatérnek.

És tegnap néztem fel és megint bőven százezer alatt volt az egyidőben játszók száma, lényegében a hardcore látszám + kb. tízezer ember volt már csak.

És a fejlesztők előálltak egy bocsánatkérő levéllel, ami nyelvezetében hasonlított a Sonic bocsánatkéréshez és közlik, hogy belátják, hogy tenniük kell a stabilitás érdekében, hogy hibát követtek el az utóbbi időben amikoris lényegében elhallgattak/lesz@rták a játékosok, főleg régi játékosok visszajelzéseit.

Viszont közlik, hogy útmutatót adnak nekünk arra mire számítsunk stabilitás ügyileg és... várjunk 5 hetet... mert nincs varázspálcájuk és nem akarnak csak toldozgatni-foltozgatni.

Plusz az egyik új ellenségtípust is kivonják kb. két hónapra, pedig igazából ott nem bug volt a probléma.

Komolyan ez elég lehangoló, hogy ennyit kell várni és íme itt van ennek az eredménye. Azt hitték tán, hogy lesz@rhatják a korábbi játékosokat, itt van sok százezer új, de úgy tűnik nem sikert megtartani őket annyira lehangoló a sok hiba.

Ja és amit szintén láttam és csodálkoztam rajta... az új tartalom közelébe se ment már talán egy héttel a megjelenés után szinte senki.

Új hozzászólás Aktív témák