Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Engem is lehet, BandiHUN_ PSN-en, steamen alulvonás nélkül
Bár eddig 2-en felvettek már, de ma este se volt senki
Még hülye olaszokkal mentem tűrhetőt, minden harmadik szavuk vaffankulo volt
De végre meglett a guard dog is, na az egész jól tud segíteni. Csak azt tudnám, miért nem lép ki a game, nem záródik be. A gép fut, csak még egy feladatkezelőt se tudok behívni, mert a játékkép áll kimerevedve, csak win gomb-restart hoz ki, se alt-f4, semmi. Nyomtam rá egy repairt, valamiket letöltött...
Ja persze én nem játszottam a héten még, megvettem ezt az új pakkot, és persze elindultam megszokásból, összekavart loadout+beállítások, pedig olvastam, hogy ilyen
Menet közben gáz, hogy fix a loadout.Egyébként sok a toxic, de akkor francnak hagyják nyitva a lobbit, ha aztán beszólogatnak, mit keresek ott

könyörgöm, coop game, senki nem lop el semmit a másiktól... meg beszól, hogy ne lövöldözzek, mert mindent távolról intézget légicsapással, közben meg feladat volt 200kill most is machine gunnal
A feladat mindenkinek ugyanaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen routert?
- Ford topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár eddig 2-en felvettek már, de ma este se volt senki
Még hülye olaszokkal mentem tűrhetőt, minden harmadik szavuk vaffankulo volt
De végre meglett a guard dog is, na az egész jól tud segíteni. Csak azt tudnám, miért nem lép ki a game, nem záródik be. A gép fut, csak még egy feladatkezelőt se tudok behívni, mert a játékkép áll kimerevedve, csak win gomb-restart hoz ki, se alt-f4, semmi. Nyomtam rá egy repairt, valamiket letöltött...
Menet közben gáz, hogy fix a loadout.
könyörgöm, coop game, senki nem lop el semmit a másiktól... meg beszól, hogy ne lövöldözzek, mert mindent távolról intézget légicsapással, közben meg feladat volt 200kill most is machine gunnal