Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Engem is lehet, BandiHUN_ PSN-en, steamen alulvonás nélkül
Bár eddig 2-en felvettek már, de ma este se volt senki
Még hülye olaszokkal mentem tűrhetőt, minden harmadik szavuk vaffankulo volt
De végre meglett a guard dog is, na az egész jól tud segíteni. Csak azt tudnám, miért nem lép ki a game, nem záródik be. A gép fut, csak még egy feladatkezelőt se tudok behívni, mert a játékkép áll kimerevedve, csak win gomb-restart hoz ki, se alt-f4, semmi. Nyomtam rá egy repairt, valamiket letöltött...
Ja persze én nem játszottam a héten még, megvettem ezt az új pakkot, és persze elindultam megszokásból, összekavart loadout+beállítások, pedig olvastam, hogy ilyen
Menet közben gáz, hogy fix a loadout.Egyébként sok a toxic, de akkor francnak hagyják nyitva a lobbit, ha aztán beszólogatnak, mit keresek ott

könyörgöm, coop game, senki nem lop el semmit a másiktól... meg beszól, hogy ne lövöldözzek, mert mindent távolról intézget légicsapással, közben meg feladat volt 200kill most is machine gunnal
A feladat mindenkinek ugyanaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Bár eddig 2-en felvettek már, de ma este se volt senki
Még hülye olaszokkal mentem tűrhetőt, minden harmadik szavuk vaffankulo volt
De végre meglett a guard dog is, na az egész jól tud segíteni. Csak azt tudnám, miért nem lép ki a game, nem záródik be. A gép fut, csak még egy feladatkezelőt se tudok behívni, mert a játékkép áll kimerevedve, csak win gomb-restart hoz ki, se alt-f4, semmi. Nyomtam rá egy repairt, valamiket letöltött...
Menet közben gáz, hogy fix a loadout.
könyörgöm, coop game, senki nem lop el semmit a másiktól... meg beszól, hogy ne lövöldözzek, mert mindent távolról intézget légicsapással, közben meg feladat volt 200kill most is machine gunnal