Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
kunberci
üzenetére
Nekem sem megy. Nem is ment soha. Precízen feljelölöm jelen végigvágom mégis olyan a végeredmény mint az ökörhugyozás. Ha néha sikerül is megfelelő szöget vágni (20-ból talán 1x) az is inkább csak a véletlen műve. Amikor magamnak készítettem itthon a garázsajtót és szar lett a vágás kipötyögtem elektródással a hézagot. Otthon vagy akár ismerősöknél ez a bénázás simán belefér de máshol nem.
-
Gyöször
senior tag
válasz
kunberci
üzenetére
Múltkor 15 fokot kellett vágnom (75öt ha azt nézzük, hogy 45re lehet beállítani a satuját a makitámnak) azt már nem lehetett a gyorsdarabolóban. 7 db kellett 40x40x2ből, 2 végén a 15fokok. Tetőbe ilyen átkötés, tehát nem ártott ha egyformák lesznek. Viszonylag jól sikerültek, nagyflexxel durrantottam le őket egy minta volt rájukszorítózva. Na trafópálcával nem biztos, hogy meg kellett volna hamar hegeszteni, de azért jobban sikerültek mint amire számítottam :-) de ha fogok egy 20x20at, hogy gyorsan gérbevágom, azt úgy el tudom baxxni, hogy rossz nézni.
Sőt múltkor egy 25x25 akadt a kezembe, hogy kell belőle egy 3 centis kis darab, egyenes, semmi trükk, ott se sikerült találkozni a kisflexes vágásomnak, ahogy körbeértem
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest