- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
ahenobarbus #1123 üzenetére
Te nem motorozol vagy motoroztál? Ha igen nem jártál régen valami motoros levlistára? Már a nevére sem emlékszem. A fórum meg még a web előtti időkből rémlik valami uff , ocs aláírás...
-
villifog
tag
válasz
Nem írtad, hogy milyen hegesztőgéped van, milyen eljárással hegesztenél?
Én Esab pajzsot használok, 30-35 eFt-os kategória, kisebb látómező, nem egyszerűen cserélhető elem, nem real, tru color pajzs. Én inkább a drágábbat választanám, de úgy is a Te döntésed lesz.
Teljesen mindegy, hogy hobbista vagy profi hegesztő vagy, a szemedre oda kell figyelni. -
kunberci
senior tag
válasz
Nem csak a látómező számít, hanem az ív érzékelő szenzorok száma is. A BLM-nek 4 van, a Lidl-snek nem derül ki. Szerintem is jobban járnál az általad linkelt BLM-el is. Ahhoz utólag tartozékokat is kapsz. Hegesztésnél alap egy normális pajzs. Amit linkeltél BLM pajzs, az is az "olcsóbb" pajzsokhoz tartozik.
Géped Van? Milyen? Hegesztettél már? Most milyen pajzsod van? Anyagilag a BLM is megterhelő már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged