- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Nekem ilyen volt, es lesz is(valakinek jobban kellett mint nekem sajnos):
http://www.ebay.com.au/itm/NEW-ROSSI-Welder-Inverter-280-Amp-Welding-Machine-Gas-Gasless-MIG-ARC-Portable-/380698301307?_trksid=p5731.m3795
Nem egy nagy ugy akar hezagot sem berakni sima Ivvel, csak gyakorlas kerdese, es RENGETEG TURELEM

Tudom draga, de jo volt talan 3X ha hasznaltam mire elvittek...
Nemreg egy ules aljat kellet megjavitanom ami kb 0.7-0.5 kornyeki lemezbol lehetett, a trafo amit hasznaltam, csak 5 lepcsoben volt szabalyozhato az aramerosseget nezve. Persze MIG es az elotolas folyamatosan szabalyozhato. A legkissebb aramerosseg tul keves volt, az egyel nagyobb meg mar sok...Szerinted?

A nagyobbal vegigheggesztettem az egeszet, ugy hogy atfolyt a varrat a tuloldalram de NEM lukadt ki sehol. A srac akinek csinaltam, karosszerias volt, nagyon regen nem dolgozott mar benne. Na az meg nezet csak, hogy ilyet is lehet, mert neki meg csak langgal volt meg a vizsgaja kb a 80-as evekben szerezte.
Vagyis amit mondani akarok, ha 1-es lemez es alattit akarsz heggesztei, nem lehetetlen akar ivvel megcsinalni, de ODA mar igen csak ugyes kez kell, ha meg zartszelvenyt tolsz ejjel nappal akkor majdnem mindegy, a fuggoleges varratoknal vagy csak gondba meg ami fejjel lefele van. Ha ilyen nincs akkor akkor egy egyszeru inverteres sima MMA-val elvan az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest