- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
makos0078
tag
10-20-nál biztos többet ér, ne add el gombokért.
FB marketplace-en, Jófogáson, stb. nézz körül, hogy mennyiért hirdetnek ilyesmiket.
A palackok tekintetében ugyanúgy nézz körül. Ha a nyomáspróbájuk még érvényes (beleütve és/vagy címke), akkor többet érnek. Ha lejárt, akkor sem eldobósak, csak feláras a töltés/csere. Hogy mennyi maradt a palackban, azt a reduktor megmondja.
Azt neked kell eldöntened, hogy vársz-e olyan vevőre, aki egyben vinné. Mert valószínűleg ki akarják majd próbálni. Én pl. sokat kerestem corgon palackot, és sok embernek írtam, aki komplett árulta géppel együtt. Nem nagyon akarta senki külön eladni a palackot.
Apropó, esetleg nem corgon palackok azok? C18, Ar+CO2, ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Sage Barista Pro - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest