- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz
fogtunder #31510 üzenetére
Most 1 kicsit átalakítottam a dolgot.
Lecraftoltam a 2 unstable portalt, illetve a tanácsodra beraktam egy counter spellt. + KT-t cseréltem Nefarianra. Amiket kivettem: Blizzard, 1 Geomancer, 1 Duplicate. 1 KT
A Beltcheren gondolkoztam is (sőt meg is lepődtem, hogy nincs a deck-ben, mert imádom).A többit viszont nem tudom, hogy lehetne bele passzírozni. Loatheb egy állat, ha 4-5. körben kijön.
Polymorph-ból min. 1 kell, mert ha kipakol egy Ysarát és ad neki tauntot, akkor b.szatom a meccset.
Esetleg még egy olyat lehetne meghúzni, hogy a maradék geomancert is kiveszem + a duplicatet és akkor mehetne be 2 flame canon (csak dustom nincs rá, illetve commont nem szívesen craftolok).
Ice Lance-t pedig csak úgy játszanék, ha bent lenne 2 snowchugger + a két elementálAmin gondolkoztam még, hogy Loatheb-et cserélnem egy Emperror-ra. Aztán 7. körben mehetne ész nélkül a spell dobálás a firewakerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest