Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba.apagyi
csendes tag
válasz Sk8erPeter #552 üzenetére
Erre gondoltam: 43. oldal, utolsó megjegyzés
Most nincs HDMI itthon, mert kicseréltem DVI-HDMI-re a boltban, de majd kérek kölcsön és megmutatom.
A telefonba azt mondták, hogy a HDMI "rossz jelet küld" de ha DVI-re kötöm menni fog. Hát az épp megy, de így se elérhető a levágás nélküli mód (már ha ez azt jelenti, ennél közelebbit nem találtam), csak egyszerűen nincs ilyen gond.
Egyébként az is érdekes, hogy ha megnézed a galériát a hivatalos oldalon, a hátsó képen van DVI csatlakozó, meg 2 HDMI (ezt a jellemzőknél is írják). Nos ezen itt nincs, csak 1 HDMI, és a DVI-vel is csak így lehet összekötni (HDMI-DVI, vagy átalakító). Meg van 2 scart is, nekem csak egy. Ugyan az a modell természetesen.
A manualban vannak szavak, amiket nem fordítottak, értelmetlen mondatok, meg egymás alatt ugyan az 2x leírva, csak látszik, hogy nem sok időt szántak rá. Nem néztem össze az angollal. A linkeltre gondolok.
Másik monitort is akkor tudok ha lesz HDMI kábel (1 DVI port van a gépen, most ugye foglalt, és a régi monitoron csak az van).
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Sk8erPeter #552 üzenetére
Még azért azt is próbáld már meg, hogy másik monitort is csatlakoztatsz (ha laptopot használsz, nyilván nem kell), és kiterjesztett módban nézed meg.
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest