Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Hello,
Asztali Samsung winyókra van valami lehetőség SMART resetelésre? Vettem egy winyót, aminek van két felpörgés hibája tárolva - elvileg áramszünet miatt van, de szeretném kiresetelni, hogy lássam, baja van-e, vagy tényleg csak áramszünet miatt tárolta be. ST320DM001 amúgy.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Kakashi356
üzenetére
Lehet, csak ugyanez lesz az eredmény.
-
válasz
Kakashi356
üzenetére
Hát otthon nem valószínű. Ha sokat nyüszteted, akkor is csak romlik az állapota... Adatmentős cégek talán, de azok el is kérik az árát.
-
válasz
Kakashi356
üzenetére
Vissza gariba. A kattogás az, hogy rángatja a fejet, és valószínű azért, mert nem tud rendesen felpörögni.
-
-
Zsír cucc

-
-
-
-
válasz
fulopmartin
üzenetére
Kuka.
-
-
-
-
Közb en találtam ezt [link]
...lehet, hogy nem kell fw frissülni, csak a wdidle-t használni rajta?
-
Valahol lehet találni WD20EARX firmware frissítéshez leírást? Illetve firmware-t.
Érdekelne
Illetve kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel a winyóval?
-
-
-
-
-
-
Frissen vett Samsug winchesteren lehet Samsung szoftver...? Barátnőm most vett egyet újonan, és azt mondja, van rajta valami.
-
-
Hello!
Hülye kérdés, 2Tb-s Samsung HD204UI -nak mekkora az MBR-es, NTFS-re fomázott kapacitása egyben? És kb. mennyi időnek kéne lennie a formázásnak?
Van egy ilyenünk, február utáni, és gaynúsan lassú, megy gyanúsan beáll tőle a winnyóz.
Jó, a lassúság nem olyan, hogy 100k-val lehet rá írni, de érezhetően tetű... FW frissítés megoldja-e ezt, illetve gariba visszaveszik-e, ha visszaviszem? -
-
-
-
válasz
KGer80
üzenetére
A winyó halt be, vagy a tok?
Ha a tok, akkor 99% hogy a winyót bekötitek egy 2,5"-os külső rackbe, és menni fog.
Ha a winyó elektronikája, akkor kell ugyanolyan winyó, de akkor sem sok esély van rá, hogy menni fog.
Meg az is kérdés, hogy mi baja a winyónak. Ha behalt a lemezmotor, akkor azt le nem mentitek sehogy otthon. -
Hello!
Adott egy Samsung hd204ui 2Tb winyó... Barátnőmé, én formáztam. Hazavitte, és azt mondja, hogy
"Egyben hagyva az eszközkezelő szerint kevesebb hely van rajta, mint a régebbin 2 partícióval, én is újra formáztam. De már berakáskor lefagyott a gép, formázás végén szintén. "Szerintetek mi lehet? Mondjuk szerintem gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest