Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
crylicious
lelkes újonc
Sziasztok!
Az alább vázolt helyzetben kérem segítségetek.
Nemrégiben vásároltam egy Samsung 860 Evo-t, a kb. 5 éves HDD-m mellé. Win10 telepítésénél csak az SSD volt bekötve, majd utólagosan kötöttem be és formáztam a régi HDD-t. Ment is minden szépen rendben, amíg el nem kezdte a gép produkálni azt, hogy ha a régi HDD-n lévő adatokat akartam megnyitni, akkor belassult a gép. Aztán rá pár napra már volt, hogy a "Fájlkezelő nem válaszol" felkiáltással beakadt. Rá pár napra pedig bebootolni sem volt már hajlandó a rendszer, csak ha lehúztam a régi HDD-t. Van valami ötletetek ennek orvoslására? Köszönöm előre is!
-
crylicious
lelkes újonc
válasz
King Unique
üzenetére
Végülis megoldódott. A probléma az volt, hogy egy frissítés hiányzott neki. Ezt követően mindenhol láthatóvá vált a HDD. Köszi a helpet, szuperek vagytok!

-
crylicious
lelkes újonc
válasz
King Unique
üzenetére
BIOSban látszik a SATA eszközök között. Lemezkezelő, HDD Sentinel és az Eszközkezelő viszont nem látja. Külső partíciós programot kellene próbálnom? Tudtok ajánlani egyet?
-
crylicious
lelkes újonc
Sziasztok!
Kis segítségre van szükségem, remélem jó helyen érdeklődöm. Adott egy vinyó, amit a mai napig használtam win7 alatt. Ma vettem egy ssd-t és felraktam rá a win10-et. Ezután gondoltam, hogy visszakötöm az eddig használt hdd-t és formázom, de a lemezkezelő egyáltalán nem látja. Mi lehet ennek az oka? Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL S700 2.5 SSD 1TB sata
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Félreérthető volt