Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dot
őstag
Helló!
Ma érkezett meg a Samsung F1 1TB HD103UJ os winyóm, gyorsan beüzemeltem, format /sajátgép jobbklikk->kezelés->tárolás->lemezkezelés->format NTFS/ akkor másolás totál kommander 5000kB/s, pislogok.. kipróbáltam a másik winyókon/160as ról 500as ra és fordítva/ 30000-50000kB/s akkor HD tune:
írást nem is enged, bár egyik winyómon se.
kontroll
fura az 50% cpu kihasználtság... mindhogyha kellene hozzá vmi driver.
Help pls!élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Dot
őstag
válasz proof88 #8852 üzenetére
Az írás nem lényeg csak azt is emg akartam mutatni, hogy lassú.
Van fenn chipset driver/utaltam is rá, hogy a másik winyók működnek/ Nem engedélyeztem a tömörítést. Azér köszönöm a választ!liksoft kollega válaszát még vizsgálom!
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Dot
őstag
válasz liksoft #8860 üzenetére
Természetesen én mindenhol kerestem csak prohardveren nem...
megoldódott csak el kellett távolítani. Köszönöm!Term. biosba se turkáltam, és a legfrissebb driver van fenn.
Szerk: szerintem a hibát az okozhatta, hogy a gépemet kikapcsolás helyett készenléti állapotba hagyom. /Nekem teljesen kikapcsolja a gépet, betöltés 5s alatt/ reggel komásan így raktam a gépbe a winyót.
[ Szerkesztve ]
-
Dot
őstag
Helló!
Van pár winyóm a gépbe és az egyiket el szeretném adni! az alaplapon ez van az 1. helyen, szóval ezen vannak a boot-fileok. Ha lehúzom a winyót rakhatom újra a gépet/tapasztalat/ ez nem lehetne elkerülni? xp-m van
Elvileg a lapozófájl is ki van kapcsolva...
Vagy nem jó topic-ba írtam?élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Dot
őstag
Hali!
Szeretném megtudni, hogy egy ilyen vagy ilyesmi 2.5" külső usb winyónak mekkora lehet az áram felvétele? /ha valaki a fogyasztását tudja az is jó nyilván /élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Dot
őstag
Hali!
Van 2 Samsung spinpoint f1-es winyóm 0,5 /HD502IJ/ és /HD103UJ/ 1TB méretben.
A kisebbre 98% ír a progi. A másik 100as.
485 illetve 454 napot mentek.
A kérdésem: Egy ismerősöm tudná gariztatni őket. Gariztassam?
Azért merült fel bennem, mert ha már ennyit elmentek akkor valszeg nem fognak megkettyeni. De ha mégis akkor ismét van rá 3év garim. /most fog lejárni, '08Q4 es vársárlás/élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Dot
őstag
Hali!
Kaptam egy Hitachi deskstar 80Gb-os winchester aminek hang alapján ilyen baja lehet. Indításnál nem ismeri fel a gép, el sem jut addig, hogy kilistázza a többi winyót.
Kérdésem, érdemes-e vele foglalkozni? Mondjuk egy új elektronikával működne? Vagy ép az elektronika jó?élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Dot
őstag
Oks, köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest