- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaboo
tag
Háát, tuti van vmi ezzel a vinyóval...az előbb kattant egy olyat, aztán szokás szerint befagyott, de legalább pár dolgot át tudtam róla másolni.
Szóval a Sentinel szerint nincs baja, indult a hőmérséklet 32 fokról, aztán pár perc után gyorsan felment 45-re, másoltam a cuccokat, kattant-lefagyott (kékhalál most nem volt). Ha egyéb probléma (memória, miegyebek) lenne, akkor most sem futna normálisan ezzel a másik vinyóval, nem? Márpedig a Seagate vinyó nélkül jól működik minden... -
csaboo
tag
Sziasztok!
Attól tartok vmi komolyabb gond van a vinyómmal...250GB-os Seagate sata2-es a cucc. A következő történik: megy kábé 10 percig, aztán befagy az OS, dob egy kék képernyőt, aztán alig lehet újraindítani a gépet. Nekem úgy tűnik, mintha egy idő után túlmelegedne. Egyébként 5 hónapos még csupán, a ház front ventije is hűti jól, nemtom mégis mitől halt be így...most betettem az asszony 1000 éves WD 20 gigás vinyóját, ezzel egyenlőre gond nélkül zajlik minden.
Ha vki tudja mit érdemes tenni ilyen esetben, az kérem írja meg! Mindenesetre a backup-ot elkezdem már ma...
Új hozzászólás Aktív témák
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest