Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrobes
tag
Nem hagyott nyugodni a dolog,így rámértem. Tény és váló,hogy vesz fel áramot akkor is az 5V-ról,ha meg van szakítva a 12V,mégpedig 0.39A-t,egy 320-as Samsung.
De szerintem 90%-ban úgysem a vezérlő elektronika megy tönkre.
Lehet,hogy érdemesebb lenne a negatív szálat megszakítani,csak abból megint 2 van,és nem tudom,hogy azok közösek-e.(bár valószínűnek tartom,hogy azok) -
mrobes
tag
válasz
ggg666
üzenetére
Elképzelhető,bár a BIOS-ban sem látszik a vinyó,mintha rá se lenne dugva a lapra. Nem tudom,hogy az 5v okozhat-e problémát,meg kéne mérni,hogy vesz-e fel áramot.
Egyébként ezzel a résszel nem is foglalkoztam,de a 12V nélkül nem megy benn a motor meg a fej se,így legalább nyugton van. -
mrobes
tag
válasz
liszi70
üzenetére
A sárga színű vezeték a +12V.
AHCI módban használom a HDD-t, amikor bekapcsolom,ugyanúgy működik,mint egy pendrive.
A gyorsítótárazást kikapcsoltam,így a leválasztása is csak egy kattintás.(Legalábbis win7 alatt)
Régóta így használom,nem hiszem,hogy ártana neki,amikor a gépet bekapcsolod,akkor is megkapja a 12V-ot és egyből felpörög.
Kb. 10 percembe,meg 300 forintomba került az átalakítás. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi