Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
valdimir2
tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Eddig is pata porton ment egy 80 gb és vinyó ezt szeretem volna kicserélni egy 320 as ra de a bios nem látja ha parttiton magic 7,0 van fomázom 120gb ott engedet utáan már azt se látja
-
valdimir2
tag
Üdvözlet mindenkinek
Volna egy kis gondom van egy régi ABIT NF es lapom egy 2500+ os amd proci st a gondom az hogy vetem bele egy uj 320 gb és WD vinyó és nem tudom partivionálni rendszert szeretnék rá rakni de a xp nem akarja ezt azt irja nincs vinyó telepités közben megprobáltam particin magic 7,0 val particiot teni rá 120 gb ig engedte utána vissza alap vinyó telepités akkro közölte hiba nem lehet telepiteni . Mi a gond a vinyó tők uj nics 5 órás:-)
Kérném a segitségeteket hogy én csinálok valamit roszul vagy rosz a vinyóm? Hogyan tudok ekkora vinyóra rendszert huzni . válaszotok előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB vízhűtés gyári dobozában garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest