Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz02
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!Hát ami ezt a fajta szerelést illeti nekem sajnos kínai! A kísérletezgetéssel pedig már nem próbálkozok tovább, már "mindent" kipróbáltam . Mivel a vinyó még erősen garanciális, így holnap felhívom az illetékes boltot, aztán cseréltetem, azt hiszem ez lesz a legegyszerűbb!Remélem zökkenőmentesen kapok helyette majd egy újat...
A válaszokat még egyszer köszönöm, további szép napot!Gábor
-
Gabesz02
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy nagy problémám!Van egy F3-as 1 hónapos samu vinyóm. Ma szerettem volna kicsit rendet rakni rajta,ezért elkezdtem néhány játékot törölni róla. Nos a 3. game törlése az előző kettőhöz képest jóval lassabban ment, én pedig a feladatkezelővel megállítottam a folyamatot,mert simán már nem tudtam!Ezek után bődületes lassulás volt érezhető a gépen,így reset. De a masina nem tudott újraindulni,nem töltötte be a win 7-et.
Még egyszer reset, a válasz csökk. módban ugyan az. Bármi csináltam, akkor sem töltött be! Na mondom szép, talán az OS hibája/halt meg, hát újrarakom
És itt jött a hideg zuhany, nincs egyetlen meghajtóm/partícióm sem, nincs hova tenni az OS-t!!!
Na majd a BIOS-ban megnézem, aha az egyetlen meghajtó amit lát az a DVD olvasó
Vinyó kiszerel másik gépbe átrak, ott is ez a helyzet! Jól sejtem,hogy volt egy winyóm
Ha így van az adatokat le tudom szedni róla valahogy??? A segítségeteket előre kösziÜdv:Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Még egyszer reset, a válasz csökk. módban ugyan az. Bármi csináltam, akkor sem töltött be! Na mondom szép, talán az OS hibája/halt meg, hát újrarakom
És itt jött a hideg zuhany, nincs egyetlen meghajtóm/partícióm sem, nincs hova tenni az OS-t!!!
Na majd a BIOS-ban megnézem, aha az egyetlen meghajtó amit lát az a DVD olvasó
Vinyó kiszerel másik gépbe átrak, ott is ez a helyzet! Jól sejtem,hogy volt egy winyóm