- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
válasz
King Unique #51326 üzenetére
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat! Ez esetben én kérek Tőled és minden egyes topik tagtól elnézést, amiért nem olvastam végig elég figyelmesen több száz vagy akár ezer hozzászólást. Továbbá amiért nem vagyok aktív tagja a topikinak, nem ülök órák hosszát felette. Illetve azért is, mert voltam olyan h...e, hogy az SSD-vel kapcsolatos kérdésem egy HDD probléma topikban tettem fel.
Kellemes Ünnepeket! -
b1sti
senior tag
Sziasztok
Egy gyors kérdésem lenne. Van egy pár hónapos Crucial MX500am. Elég érdekes dolgot produkál legalábbis számomra az. A meghajtón csak játékok vannak. Amikor épp egy játékban vagyok és épp egy feladatot kezdek csinálni, akkor rendesen hangosabban lehet hallani, ahogy "felpörög/dolgozik", majd a feladat végeztével csendesebb lesz. Ami érdekessé teszi, hogy ha 2 másodperc múlva újra elkezdem a feladatot/műveletet, akkor ugyanúgy hangosabban felpörög/dolgozik arra az időtartamra, majd abbahagyja megint.
Ez mitől lehet? Ez normális? Vagy épp egy rossz darabot fogtam kis és le kell cserélnem?!
Előre is köszönöm a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 EVO 500GB SSD
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation DualSense Edge kontroller // Számla + Garancia //
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest