- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Hali!
Adott egy régebbi Seagate 2.5"-s 1 TB SATA disk. A jelenség az, hogy SMART infók alapján 100/100 a meghajtó, viszont kegyetlen lassú minden olvasási művelet róla.
Több gépben/több interfésszel volt próbálva, de mindnél ugyan ez volt a jelenség.
Van még remény számára vagy ez ennyi volt?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Csak érdekesség képpen ránéztem HDSentinellel az adattárolós 1.5TB-os Samsung HDD-re és döbbentem látom, hogy a kondíciója 75%-on áll, meg kell-e ijednem?
A rajta lévő adatoknak semmi bajok, de szeretném, hogy a továbbiakban se legyen.
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan gondom van,hogy a tegnap vett SSD-m (Kingston V+100 96GB) 2 Win telepítés után és BIOS frissítés után is néha kifagy.
Általában akkor,amikor vagy installál,vagy másol valamit az SSD vagy ha egy ideig magára hagytam és visszajövök és megmozdítom az egeret. A kurzor mozog ,csak minden más kifagy, és ha újraindítom a gépet akkor ezt írja ki :
" Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key... "
És hiába indítom újra a gépet,ugyan ezt dobja ki,csak az segít, ha kikapcsolom a gépet és újra bekapcsolom, utána már látja az SSD-t.
Mi okozhatja ezt a gondot ? Esetleg az alaplapom chipsete nem szereti AHCI-t ? (P67 B3)
Gondoltam esetleg arra,hogy az okozza,hogy kikapcsoltam teljesen a lapozófile-t ,de ebben nem vagyok biztos ...Kerestem az SSD-hez fw-t de sehol sem találtam, nem is biztos ,hogy van ...
Valakinek valami ötlete ? Esetleg gariztassam le a lapomat ?
Szívesen várom az ötleteket,megoldásokat ...
-
scream
veterán
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem volna, hogy hogy tudnám leformázni,törölni, valahogy eltüntetni a régi (amin XP van) particiót Win7 alól ?
mert sehogyse akarja engedni ...
azt el akarom tüntetni, majd a Win7-es partíciót kibővíteni +13gigával és a maradékot a másik, Data partícióra csatolni, ezzel nincs gondom, csak a régi XP-s particio eltüntetésével ...
valakinek valami ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston KC3000 1TB M2 NVMe - 7000/6000 MB/s - 100/100 - Garancia
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest