Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sami22
aktív tag
Sokadik kérdésem, ebben az ügyeben, de próbálom biztossá tenni, hogy a hdd a ludas, nem szeretnék rossz alkatrészt venni, kölcsön kérni most nincs lehetőségem.
Most azt csinálja a gép, hogy a win betölt, kapok egy "üdvözöljük" képet, majd minden elsötétül, a kurzort látom, tudom is mozgatni, fél óra után pedig hibaüzenetek kezdenek megjelenni, mindegyik egy-egy .dll fájl betöltésének hibájáról . Közben is nagyon hangos a merevlemez. Ez inkább a HDDre, vagy a videókártyára tereli a gyanút?
-
Sami22
aktív tag
10. indításra, de akkor is csak csökkentett módban nagy nehezen betöltött a win, a hdd eközben is szörnyű hangokat adott. De sajnos most fagy állandóan, semmit nem tudok tenni. Azt hiszem megadta magát végleg.
-
Sami22
aktív tag
Végzett a HD tune. Maradt 5 hibás blokk, ami 0.2%. A HD sentinel 72%-os kondíciót ír, a SMART fülnél egyik "érték" sincs a "küszöb" alatt. [link] Ezt a cikket elolvasva ez jó jelent. Ennek a cikknek a hozzászólásaiban a cikk írója megkérdőjelezi a HDD Regenerator érdemeit. Ki kéne zárni a bad sectorokat. De hogyan? És a legfontosabb: valóban hosszú távú javulást érhetek el, vagy jobban járok, ha nézek magamnak és a windowsnak egy SSD-t, a WDre pedig csak nem túl fontos adatokat gyűjtök?
-
Sami22
aktív tag
válasz
BlackPriest
üzenetére
Olvasgatva a topicot én is arra jutottam, no meg arra, hogy ezzel maximum elodázni tudom a problémát, megoldani nem. Lehet, hogy gariztatni kéne. Csak hát (még csak 75%os keresés után az igaz) 0.2% hibás blok miatt szórakozni a garival......
-
Sami22
aktív tag
Üdv.
"Nem indul a win 7. Történt a minap, hogy az indítás a "win indítása" ablaknál megállt. Lemezről csináltattam vele egy javítást, minden működött tovább. Az eset után két héttel, vagyis ma, újra ez történt, megint javítás, újra sikeresen, de utána a böngésző is megfagyasztotta a gépet, kénytelen voltam újraindítani, mert semmire sem reagált. De sajnos ezek után csak fekete képernyőt kapok. Semmi az újraindításnál szokásos szöveg, semmi "windows indítása". Beraktam hát a telepítő lemezt, hogy újratelepítsem, de nagyon-nagyon lassan indult el a telepítés, most néztem rá, egész eddig azt hittem, hogy el sem fog indulni. Mi lehet a probléma? Megelőző probléma nem volt, vígan böngésztem, BFeztem, aztán ma ezt kapom az arcomba. Hardver probléma talán?
Még annyi, hogy frissíteni nem engedi magát."Ezt írtam a win 7 topicba, ott azt a tanácsot kaptam, hogy nézzek rá a HDDre a HD Sentinel nevű programmal. Egy nagyon hosszadalmas újratelepítés után ezt megtettem, és 72%-os kondíciót jelez. A teszt pedig félbemarad "Sikertelen olvasó egység hibája miatt" hibaüzenettel. Mit lehetne tenni?
Egy WD Caviar Green 1Tb merevlemezről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi