Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fracture333
aktív tag
-
fracture333
aktív tag
-
fracture333
aktív tag
hi everybody!
van egy 40 gigás külső vinyóm, na most a probléma vele hogy nem működik
(ki gondolta volna). az a helyzet hogy tök jól működött egy ideig, aztán amikor megint rá csatlakoztattam a gépre akkor már csak nem akart elindulni, felpörgött és aztán leállt, a kis lámpácskálya se ég ha jól emlékszem (nyaralok szal nem tom leellenőrizni, csak most valamiről eszembe jutott). kipróbáltam másik USB csatlakozóval, de azzal se ment, szal nem hinném hogy az a baj (ha csak 3 különböző csatlakozó is sz@r). én vigyáztam rá, nem emlékszem hogy valaha is leejtettem volna. el szeretném adni mert nekem nem kell már de nem szeretnék fizetni a javíttatásáért, hátha valami olyan baja van amit meg lehet otthon is csinálni. valaki tud valami tippet adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha haza érek mondok adatokat, de biztos nem az USB a hiba. mint már korábban is írtam 3-at is kipróbáltam, 2 gépben ráadásul