- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
joker55 #18274 üzenetére
MINDENKINEK!
Nem az a drága, hogy egy drive újra működjön, mert azt a gyári paraméterek és üzembiztonság betartásával lehetetlen megoldani. Egy panelcsere (ha segít egyáltalán) sem tökéletes megoldás, hiszen ha az tönkrement, már a mechanikán belüli elektronika is "kapott", tehát ha működik is, megbízhatatlan.
Az adatok kinyerése a drága! A drive fizikai hiba esetén a kukában végzi minden esetben.
-
liksoft
nagyúr
válasz
joker55 #18263 üzenetére
Szia!
A szervizben korrektek voltak. Egy adatmentés ára függ a hibától, így a jelzett ár alatt és fölött is lehet. Kérdés, mit sikerült hazavágni. Alatta, ha csak az elektronika, felette ha a hibától a mechanikán belül is keletkezett sérülés. Az utolsó közel 15-18 évben gyártott drive-ok már önálló mikroszámítógépek. Így sokszor nem elég csak alkatrészt cserélni, hanem a működtető programot is kézben kell tudni tartani. Különben esélyed sincs.
-
liksoft
nagyúr
válasz
joker55 #1127 üzenetére
Iszik vagy vezet!
Iszol vagy Fórumozol!
Mi történik? A Moderátorok fognak szólni, utána inteni, majd kitiltani. Főleg, ha nem tiszteled a másikat. Itt ez a stílus nem működik.
Az alaplapod típusát nem találtam meg. Viszont érdemes lenne [link] itt megkeresni, és Velük megtalálni a probléma forrását. Viszont azt sem tudom kizárni, hogy a winyó a hibás. Amit másik gépben tudsz letesztelni, amelyik korrekt módon kezeli a SATA winyókat. -
mr_ricsi
veterán
válasz
joker55 #1118 üzenetére
''Szerintetek mi lehet a probléma?''
A probléma az, hogy nem ismeri fel a vinyót a géped.
De -szerintem- te inkább a probléma okára lennél kíváncsi. Az oka pedig -szerintem- az, hogy rossz helyre dugtad a jumpert, vagy ha az alaplap látja, akkor nem particionáltad&formáztad meg a vinyót..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest