Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeratul
addikt
válasz
JackRabbit
üzenetére
Igen törölheted nyugodtan mert az az előző oprendszer szemete, de előtte azért kapcsold ki a rendszerhelyreállítót hogy nem sipákoljon.
-
JackRabbit
csendes tag
válasz
JackRabbit
üzenetére
Na Rendszervisszaállítás kikapcsolva, sok felesleges szemét törölve. Köszönöm szépen a segítséget!

-
JackRabbit
csendes tag
válasz
JackRabbit
üzenetére
Nyehehe, Total Commanderrel beügyeskedtem magam a mappába. Itt van vagy 20 GB adat. Ez mind törölhető? Esetleg még ilysmi mappa?

SZERK: korán voltam boldog, hiába enged be, törölni már nem enged, akárhogy is ügyskedem a felhasználói jogokkal, etc. I love you Vista!

-
Zeratul
addikt
válasz
JackRabbit
üzenetére
system volume information egy rejtett mappa amiben a rendszer helyreállító fileokat tárolja. Minden meghajtón a gyökérben található. Alapesetben nem csak nem látható de nem is nyitható meg.
-
Zeratul
addikt
válasz
JackRabbit
üzenetére
Rendszer helyreállító file-ok, TMP, program files mappában a régi alkalmazások szemetei.
-
Zeratul
addikt
válasz
JackRabbit
üzenetére
Gondolom akkor nem volt formázva a vinyó és az előző windowsból maradt szemét. A rendszer visszaállító --> system volume information könytár mekkora? Memory dump file-ok törölve lettek e? Users mappa mekkora?
-
Zeratul
addikt
válasz
JackRabbit
üzenetére
Mármint valami partició kezelővel raktad egybe a particiókat, vagy törölted őket és létrehoztál egy újat?
-
Zeratul
addikt
válasz
JackRabbit
üzenetére
Image file-ok, rendszer helyreállító file-ok nem maradtak a lemezen?
Új hozzászólás Aktív témák
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- Kingston NV1 2TB
- Samsung 970 EVO Plus 500GB - eladva , Western 1TB M.2 2280 Blu - eladva, értékelésre vár
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox one X konzol 1Tb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi