Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Vertigo18
üzenetére
Félreolvastam, arról nem írtak, hogy aktiválta magát a Windows. Egyébként lehet, hogy a Microsoftnak az a fontos, hogy mindenkit átirányítsanak. Gondolom kiskaput is ezért hagytak.
Doky586 csak el akartam kerülni a több órányi ide-oda másolást. Mindegy már elkezdtem.
-
Liba Gyuri
csendes tag
válasz
Vertigo18
üzenetére
Eszembe jutott, megnéztem a jelenlegi verzióm és a hivatalos oldal szerint letölthető legfrissebb között 6 verzio különbség van és az is 2015.08. havi. Egy próbát, majd egy új win felhúzást még meg fog érni.
Az érdekes számomra az, hogy eredetileg kettő uv400ast vettem de az egyiket -egy 120 ast- anyám gépébe raktam be mert az abban lévő régi már tényleg gyengén állt. Megy, minden szép és jó. Az egy core2duo és emlékszem h 2012 ben biztos volt rajta bios frissités egy videokari miatt. Szóval nem legfrissebb meg minden, de tuti öregebb mint a mostani gépem. Az megeszi ez meg nem. -
Orgi
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
Esetleg tudnál javasolni vmi konkrétat és akkor megnézném azzal, hátha...? De mivel a lemezkezelőben sem látszódott és a WD saját programja, a Data Lifeguard Diagnostics Tool se látta, ezért azt hiszem ez a 2. példány is kuka (illetve mivel még gyári gari van rá, már megnyitottam az RMA ticketet a WD support oldalán).
-
-
sajog159
aktív tag
válasz
Vertigo18
üzenetére
(Nem azért írok, hogy enyém legyen az utolsó szó…)
A kérdésemet feltettem Windows Community-nél is és megkaptam a megoldást, ami előttem ismeretlen volt, gondoltam idézem itt is, hátha akad, akinek ez új: „Nyisd meg a Vezérlőpultot, majd a Nézetnél jobb oldalon felül a Kategória helyett a Kis vagy Nagy ikonokat válaszd.
A Fájlkezelő beállításait nyisd meg, majd a Nézet fülön az Üres meghajtók elrejtése mellől távolítsd el a pipát, majd kattints az OK-ra.”
Mivel az AOMEI-vel már megoldodott a problémám, nem tudtam leellenőrizni, hogy működik e, de az tény, hogy az Üres meghajtók elrejtése nálam ki volt pipálva és üres is volt az a HDD. -
sajog159
aktív tag
válasz
Vertigo18
üzenetére
Ja, csak mellékesen.
A Windows (10 is) alatt lehet meghajtó betűt váltóztatni: Fájlkezelő/Ez a gép/Jobb klikk/Kezelés/Tárolás/Lemezkezelés/Klikk az adott partícióra, meghajtóra/Művelet/Összes feladat/Meghajtóbetűjlének vagy elérési útjának változtatása
(Más kérdés, hogy az én esetemben itt nem jelenik meg az én HGST HDD
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)