Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
Liba Gyuri #45102 üzenetére
Ez érthető, de anyukád gépe ugyanolyan lappal szerelt, mint a tied? Mert ha nem, akkor lehet, hogy az Biosban lévő vezérlője kompatibilis az újabb SSD-del, a tied viszont (hiába újabb szerkezet) nem. Ezt lehet, hogy egy későbbi Bios frissítésben pótolták, ezért mondtam, hogy érdemes tenni egy próbát, hiszen ez a megoldás ingyen van, ráadásul stabilan működő Windows disztribúciód azon a gépen jelenleg úgysincs, tehát nem számít egy újratelepítés, nem vesztesz el adatot.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Liba Gyuri #45096 üzenetére
Bios frissítésed nem volt? Nekem hasonló gondom volt, folyamatosan kék halált dobott az újonnan, SSD-re telepített winfos. De volt, hogy egy nap 10-12 is volt, nagyon idegesítő volt. Aztán kiderült, hogy az alaplapom régebbi, mint az SSD, és egy Bios frisssítés után minden ment, mint a kisangyal. A mai napog stabil a rendszer, nulla kékhalállal...
Az új Biosban más volt a vezérlő, ennyi volt a lényege.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest