Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Hdd regenerator szektor javító programmal ( nem halott szektor volt hanem 704 gyenge szektor) és helyrehozta mind hd sentinel szerint is! Igaz a kondíció 70 %- ot mutat meg írja hogy javítva lettek a gyenge szektorok de jónak tűnik. Persze kitudja meddig. Igazából nekem eddig ha használtan vettem hdd-t az enertprise hdd-k váltak be legjobban. Pedig azok már futottak 3-6 év között de még így is tovább bírja mint ezek az 0.5-1 évet futott 100/100-as alsó kategóriás hdd-k. Igaz hangosak de jók. De legközelebb segate cmr ből vagy WD Red cmr-est veszek.
-
Imi1981
veterán
Nekem volt P300 régebben 2tb-os csak azt újonnan vettem és nagyon tetszett. 2-3 évig használtam és soha semmi probléma nem volt vele és gyors is volt. Ez a mostani egy 3tb p300. Fura hogy hirtelen 704 bad szektor lett pedig egy héttel ezelőtt 0 volt. Lehet sentinel szórakozik velem? Régebben arra is volt példa.
-
Hysterycs
tag
Igaz, elírtam, bocsánat. TOSHIBA MG09ACA18TE, 18 TB. Tegnap csatlakoztattam le , amíg egy új HDD-re másoltam egy másik meghajtóról, ma visszacsatlakoztattam és nem férek hozzá az adatokhoz. A kábeleket már cseréltem, de másik HDD-vel használva nincs gond velük. Abszolút nem értem mi történhetett, amikor a hiba észlelése után széthúztam a csatikat, akkor láttam, hogy a csatlakozó lába hiányzik (hogy ez mikor törött le, azt nem tudom) ezért gondoltam hirtelen erre, mint a hiba forrása, tévesen.
HDS látja, nem jelez hibát, Windows is látja és a szabad helyet is helyesen jelzi, viszont ha el szeretném érni az adatokat, akkor egy másik HDD (amit lemásoltam tegnap) gyökér könytára közül mutat egyet, ami valóban sosem volt ezen a meghajtón, és ha ezt meg akarom nyitni, akkor a következő hibaüzenetet kapom. Így most már inkább ez úgy tűnik, minha a Windows kavart volna meg valamit és talán inkább "szoftveres" a gond.

-
tibaimp
nagyúr
Jól teszed, ha offline mentés.
Annó, nekem még a híres, hírhedt Vargáné és Tsa táp csapta szét a gépet, valami P1-es volt, ha jól emlékszem, és 2 darab akkori IDE-s HDD, meg persze a komplett gép szállt. A szerencsém az volt, hogy minden garis volt a HDD-ken kívül.
Aztán jóval később egy Hitachi/Toshiba DT01xx 3TB-os HDD-m halt meg, de az garis volt. Szó nélkül cserélték is.Én is úgy tudom, hogy csak a bad szektor miatt cserélik a HDD-t, gyenge szektor miatt nem.
-
-
bh
tag
hát win alatt nem nagyon tudok programokat. DMDE amit használtam régebben esetleg azt megpróbálhatod, mappát is tudsz menteni ha veszel licenszt, de a particiot már szerintem nem nagyon tudod visszaszerezni, kell egy másik lemez amire lemented az adatokat, aztán ezt formázni, és visszamásolni - ha még megbízol benne.
de ez jobb helyen lenne az adatmentés topikban -
Bajgunar
senior tag
-
Bajgunar
senior tag
Nah azzal még nem néztem.
Lemezkezelő látja a nevét. Mármint, h Seagate usb M3 2T blabla... De tulajdonságok/adatok beolvasása fülnél nem tölt be semmit. 0-0-üres-üres mezők vannak.
Diskpart is pár másodperc utan dobja fel. De 0-0 mérettel.
DMDE látja, meg lehet címezni a 2Tb-ot, el is kezdi scannelni. De nem kell semmi róla. De létrehozni új partíciót, Action gomb-al, szintén elhasal.
Szóval ez kifingott....
Valahogy a partíciós táblát kéne létrehozni, amiben megadhatom a méretét.? Nem? Azt lehet valahogy?
Ennyire már nem vagyok guru. -
tibaimp
nagyúr
Ez a spin retry count, ha jól tudom a felpörgetések próbálkozásának számát jelenti! Nálam is mind a két HDD, ami a gépben van, 0 értéket hoz! Itt, ha megnézed a leírás alján ír róla és pont, hogy nem 0 az adott érték, az a rossz.
Amúgy tudsz rá írni, visszaolvasni, stb? Mert, ha igen, ne foglalkozz vele, használd!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Óra topik
- Battlefield 6
- Projektor topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ez meg a Seagate, ezen most jelenleg fut a chkdsk /f /r