Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz
ElektrikusDE #53858 üzenetére
Köszi a figyelmeztetést és a tanácsot, és hú, azt hiszem nagy gond van az elektromos hálózatommal
:
A szobámban a fázisceruzát a működő számítógépem burkolatához érintettem, és a tápegység fémfalánál kicsit világít a fázisceruza (bár nem annyira, mint 230 voltnál.)
(Mondjuk ennek ellenére nem éreztem rázást.)
Ugyanezen a szobai elosztón van az íróasztali fémlámpa: annak a burkolta kicsit ráz (eddig azt hittem, a benne lévő vezeték problémás), de hiába húzom ki a lámpát a konnektorból, a fázisceruza továbbra is kicsit világít a számítógépem burkolatánál.Az előszobában ugyan van "földelés", de a fázis és a föld; valamint a nulla és a föld pontok között egyaránt 110 voltos feszültséget mérek. (Fázis és nulla között a 230-at.)
A konyhai, fürdőszobai konnektornál megfelelő értékeket mértem.Vajon mi lehet a probléma?
Nincs földelés a szobában, és hosszabbítós elosztót kell használnom (miért baj az?). Gondolom kínai, lehet manapság nem kínait kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest