Hirdetés
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lunda2
újonc
válasz
Doky586 #53600 üzenetére
Elvileg az elmúlt egy héten belül futtatott magától, legalábbis heti rendszerességre van állítva az automatikus elemzés és optimalizálás. Ma ránéztem megint külön is és indítottam ismét töredezettségmentesítést (tegnap is), de olyan lassan végezte azt a kb. 50 gb-nyi pakolgatást a rendszermeghajtón, hogy eszembe jutott hogy ennyi idő alatt már rég túl lettem volna a formázás, telepítés, visszapakolgatás dolgokon - pedig csak két hete lett felrakva rá az op.rendszer, életében először.
HD Sentinel szerint amúgy 100%-os állapotú, pedig először reménykedtem hogy csak a lemez hibás...
Ha esetleg naponta inkább sajátkezűleg optimalizálnám, az úgy többet érhet, mintha ő a háttérben heti 1x elemezgeti? Csak mert elemzéskor nekem sem jelez töredezettséget, pedig mintha jót tett volna neki egy darabig az optimalizálás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest