- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz
Zsiráfnyál #52703 üzenetére
Üdv,
Leformáztam a problémás vinyót, elhoztam rá az adatot más úton (dokkoló nélkül, egy USB-s külső vinyóval), és látszólag (!) ettől teljesen megszűnt a probléma.
A HDD Sentinel tesztje így már tudja a vinyót ellenőrizni (eddig hibaüzenetre futva nem tudta), ezt futtattam akkor is, amikor a vinyó teljesen üres volt, azután is, hogy 800 GB-t rámásoltam, és azután is, hogy abból 300GB-t töröltem. Mindegyik teszt végeredménye sikeres, 1000+ nap hátralévő élettartamot számít, semmilyen hibát nem talál (se rossz, se gyanús szektort nem talál).
A kérdésem :
- Hihetek ezeknek a teszteknek, vagy létezik olyan hardveres hiba, ami ezek mögött el tud bújni ?
- Létezik, hogy az eredeti HSZ-ben csatolt képek mégse hardver hiba eredményei, hanem a file rendszer esett csak szét valahogy, vagy ilyen hibákat kizárólag csak hardver hiba tud okozni ? A hiba jelentkezése előtt egy VMware virtuális gépet próbáltam rajta feléleszteni, csinált az mindent, kompatibilitási módban futott, töredezettségmentesített, előtte vagy 50-szer eredménytelenül bootolt, nem volt a host BIOS-ban bekapcsolva a VT-c, stb... elképzelhető, hogy ezek során írt le valami file-t ennyire rosszul a VMware, vagy hogy esetleg az eredeti, dokkolós másolás során került az adat olyan állapotban a vinyóra, hogy az a fenti hibákat okozta ? -
Cs1csó
titán
válasz
Zsiráfnyál #52703 üzenetére
Lehet inkább kukáznám, vagy olyan szerepet adnék neki pl. filmnézős HDD stb. ahol nem baj, ha pikk-pakk végleg meghal.
Persze egy teljes formázás lehet segít, bár nem hinném. A képek már nem elérhetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest