Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz
Zsiráfnyál
üzenetére
Üdv,
Leformáztam a problémás vinyót, elhoztam rá az adatot más úton (dokkoló nélkül, egy USB-s külső vinyóval), és látszólag (!) ettől teljesen megszűnt a probléma.
A HDD Sentinel tesztje így már tudja a vinyót ellenőrizni (eddig hibaüzenetre futva nem tudta), ezt futtattam akkor is, amikor a vinyó teljesen üres volt, azután is, hogy 800 GB-t rámásoltam, és azután is, hogy abból 300GB-t töröltem. Mindegyik teszt végeredménye sikeres, 1000+ nap hátralévő élettartamot számít, semmilyen hibát nem talál (se rossz, se gyanús szektort nem talál).
A kérdésem :
- Hihetek ezeknek a teszteknek, vagy létezik olyan hardveres hiba, ami ezek mögött el tud bújni ?
- Létezik, hogy az eredeti HSZ-ben csatolt képek mégse hardver hiba eredményei, hanem a file rendszer esett csak szét valahogy, vagy ilyen hibákat kizárólag csak hardver hiba tud okozni ? A hiba jelentkezése előtt egy VMware virtuális gépet próbáltam rajta feléleszteni, csinált az mindent, kompatibilitási módban futott, töredezettségmentesített, előtte vagy 50-szer eredménytelenül bootolt, nem volt a host BIOS-ban bekapcsolva a VT-c, stb... elképzelhető, hogy ezek során írt le valami file-t ennyire rosszul a VMware, vagy hogy esetleg az eredeti, dokkolós másolás során került az adat olyan állapotban a vinyóra, hogy az a fenti hibákat okozta ? -
Cs1csó
titán
válasz
Zsiráfnyál
üzenetére
Lehet inkább kukáznám, vagy olyan szerepet adnék neki pl. filmnézős HDD stb. ahol nem baj, ha pikk-pakk végleg meghal.
Persze egy teljes formázás lehet segít, bár nem hinném. A képek már nem elérhetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- ÚJ! Bontatlan Apacer AS350 Panther 2.5 1TB
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi