Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
A saját (szintén Asrock, igaz P67) lapom csinált ilyet (bár azok egy RAID tömb HDD-i voltak), azért kérdeztem biztos ami tuti.
-
TomiLi
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Jelentem igen! Bios-ból a legfrissebb van fent. Ezzel vettem a lapot: b450-es chipset révén kértem bios frissítést az üzlettől, mert G3200-as ment bele, és nem akartam lukra futni.
3.70-es van fent, ennél frissebb nincs.Hdd-k pörögnek, és ugyanezen gépre usb-s külső házba rakva tökéletesen működnek.(laptopban meg alaplapra kötve is!)
Sata adat vezetékből többet mind a négy portban kipróbáltam. Táp vezetékből is két félét kipróbáltam. Mindig pörögnek a hdd-k, csak nem látszanak (már a bios-ban sem)
Két Samsung HDD-vel van probléma (1,5TB és 2TB), a kisebbekkel nincs gond: HGST 1TB, Seagate 500Gb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest