Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Én tudom a netes keresőket használni, de te tudsz szöveget értelmezni?
Az általad is linkelt oldalakon találtam firmware-t (3db van fent), de sorozatszámhoz kötöttek. Úgy olvastam ez probléma és editor használata szükséges, ha használni szeretném őket. Eddig jutottam. Aztán ha letöltöd az archívokat, akkor nem egy fájlt fogsz találni, hanem egy könyvtárban nagyon sokat. Természetesen a lemezkezelőben is megnéztem a hdd-t. Egyébként honnan tudnám, hogy Seagate fw van rajta? Milyen állítólag? Az van rajta, ennyi. De ez miért is lényeges? A 100/100-as adatot se az ujjamból szoptam ki. Azt is olvashattad, hogy ez egy talált HDD. Meg szeretném menteni, ha lehetséges. Ennyi energiát a kioktatás helyett a segítségnyújtásba is tehetnél és akkor még meg is köszönném. Mert mire való ez a fórum, ha nem arra, hogy kérdezzünk is néha?De ott a lemez neve is amiből laikusnak is sejthető, hogy 500-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest