Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
liksoft
üzenetére
Persze mentem bele a részletekbe, mert ahogyan Te sem, úgy én sem szeretek tanácsot adni az információk pontos ismerete nélkül, mert nagyjából ahányféle eset annyiféle megoldás: nincsen mindenre általánosan ráhúzható séma. Aki pedig a tanácsot kapja az azt hiszi, hogy azzal átlátja a folyamatot, holott bármikor beüthet egy apróságnak látszó dolog, ami miatt az egész menetrend alapjaiban változik meg és más módon lehet csak eredményt elérni, minden egyéb változattal pedig csak kárt okozni. Ezt viszont az illető már nem biztos, hogy a kellő tudás hiányában le tudja követni, így nagyobb bajt csinál a nem működő megoldás erőltetésével. Ráadásul utána az egész úgy jön vissza, hogy tőlem (vagy attól, akitől éppen kapta) kapott rossz tanácsot. Szóval ugye itt nem működik az, hogy ha kalapácsod van, akkor mindent szögnek nézhetsz, inkább "fordított orosz rulett lvl1000" típusú a játék, amiben nagyon észnél kell lenni ahhoz, hogy megugorjuk a szintet. Egyébként a múltkori be(te)ázott WD-hez tegnap megjött a donor az USA-ból: éppen most fejeztem be a mentését, minden lejött róla. A változatosság okáért most egy megégett Canon 70D-nek állok neki (nem vicc: az alja teljesen leolvadt, mert rajta felejtették a tűzhelyen - de innen szép menteni). 
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1TB Western Digital Black 3,5" hdd (kevés futási idővel)
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze mentem bele a részletekbe, mert ahogyan Te sem, úgy én sem szeretek tanácsot adni az információk pontos ismerete nélkül, mert nagyjából ahányféle eset annyiféle megoldás: nincsen mindenre általánosan ráhúzható séma. Aki pedig a tanácsot kapja az azt hiszi, hogy azzal átlátja a folyamatot, holott bármikor beüthet egy apróságnak látszó dolog, ami miatt az egész menetrend alapjaiban változik meg és más módon lehet csak eredményt elérni, minden egyéb változattal pedig csak kárt okozni. Ezt viszont az illető már nem biztos, hogy a kellő tudás hiányában le tudja követni, így nagyobb bajt csinál a nem működő megoldás erőltetésével. Ráadásul utána az egész úgy jön vissza, hogy tőlem (vagy attól, akitől éppen kapta) kapott rossz tanácsot. Szóval ugye itt nem működik az, hogy ha kalapácsod van, akkor mindent szögnek nézhetsz, inkább "fordított orosz rulett lvl1000" típusú a játék, amiben nagyon észnél kell lenni ahhoz, hogy megugorjuk a szintet. Egyébként a múltkori be(te)ázott WD-hez tegnap megjött a donor az USA-ból: éppen most fejeztem be a mentését, minden lejött róla. A változatosság okáért most egy megégett Canon 70D-nek állok neki (nem vicc: az alja teljesen leolvadt, mert rajta felejtették a tűzhelyen - de innen szép menteni).