Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Maestro85

tag

válasz King Unique #49303 üzenetére

Megcsináltam a birtokbavételt a link alapján, majd másodjára is átmásoltam mindent az asztali gépemre kötve. A file-ok nem rejtettek, total commanderrel megnéztem az mutatná a rejtett fileokat is. Most legalább azt jelzi a TC meg win intéző is, hogy le van foglalva annyi hely, amennyit rámásoltam.
    Még az asztali gépben beletekertem néhány filmbe, megnéztem pár fotót. Futtattam checkdisket azon a meghajtón, amire másoltam, hiba nélkül lefutott.

Visszatettem a laptopba a hdd-t, most 5igával több a látható/elérhető adat, de 120 giga helyett még mindig csak 16 Gb.
    chkdsk c: parancsot futtatva hibákat kapok: Attribute record (80, " ") from file record segment 1CAB5 is corrupt ebből van jópár, a végén: errors found, CHKDSK cannot continue in read only mode.
    Egy felhasználó adatait másolnám vissza, desktop, downloads stb. mappákat. De amikor 1 éve így jártam, akkor a D meghajtóra másoltam csak, nem a rendszer meghajtóra és ugyanez a hiba volt. A laptop is más, azóta új gépem is lett.

Új hozzászólás Aktív témák