Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
King Unique
üzenetére
Megcsináltam a birtokbavételt a link alapján, majd másodjára is átmásoltam mindent az asztali gépemre kötve. A file-ok nem rejtettek, total commanderrel megnéztem az mutatná a rejtett fileokat is. Most legalább azt jelzi a TC meg win intéző is, hogy le van foglalva annyi hely, amennyit rámásoltam.
Még az asztali gépben beletekertem néhány filmbe, megnéztem pár fotót. Futtattam checkdisket azon a meghajtón, amire másoltam, hiba nélkül lefutott.Visszatettem a laptopba a hdd-t, most 5igával több a látható/elérhető adat, de 120 giga helyett még mindig csak 16 Gb.
chkdsk c: parancsot futtatva hibákat kapok: Attribute record (80, " ") from file record segment 1CAB5 is corrupt ebből van jópár, a végén: errors found, CHKDSK cannot continue in read only mode.
Egy felhasználó adatait másolnám vissza, desktop, downloads stb. mappákat. De amikor 1 éve így jártam, akkor a D meghajtóra másoltam csak, nem a rendszer meghajtóra és ugyanez a hiba volt. A laptop is más, azóta új gépem is lett. -
Sziasztok!
A következő problémám lenne: ha az asztali gépemre kötök egy notebook hdd-t, és másolok rá több giga (kb. 100-150) adatot, majd visszarakom a laptopba, ott nem látszódnak a file-ok, vagy csak egy részük.
Másodszor járok úgy, hogy le kell mentenem valamit a notebook hdd-ről, utána visszarakom a laptopba, win újratelepítés, ugye formázás stb, majd vissza az asztali gépbe, az adatokat visszatöltöm rá, várok is pár percet a végén, és ha visszateszem a laptopba, ott nincs meg minden rámásolt adat.

Jelenleg windows 10 van a laptopon is és az asztali gépemen is. Mindkétszer a notebook hdd 100/100-as volt. Korábban úgy oldottam meg, hogy lan kábellel összekötöttem a két gépet, és úgy húztam át a laptopra az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mozilla Firefox
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi