Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
válasz
Doky586 #45958 üzenetére
Hát igaz, valóban mindegy azok a szempontok alapján amit írtatok
amúgy azóta MBR mellett döntöttem, most megy a formázás
TV-re sem akarom dugni, elsősorban adat vagy program (vagy mindekttő
) lesz rajt, de még nem döntöttem. De mert amúgy van 2 500gb-os WD meg ez az 1tb-os... most arra gondoltam az adat legyen a 2 500-ason elosztva, ezen meg a game, meg egyéb minden más, mert ha tönkre megy valamelyik hdd,akkor vagy csak az egyik 500 gb van veszélyben, vagy a programok, de azok ugye bármikor újratelepíthetőek... na most ha ezen az 1tb-on lenne az adat, akkor ha felmond a hdd, akkor minden adatnak lőttek...
amúgy játék mellé menne más minden kevésbé fontos cucc is, vagy az adatok 3. része is akár... akkor már 3 hdd csak nem megy egyszerre tönkre, így csak harmada vész el a dokumentumnak.. de amúgy az 1. wd már 3,5 éves, a 2. 1 éves, ez meg még 0 napos.. a legrégebbi is még 100%-os kondíciójú, így nem számítok tönkremenetelre
na jóvan kicsin elkalandoztam
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest