- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbigabi
csendes tag
válasz
lorant80 #4136 üzenetére
Hello
Most hogy volt ez az előzőleg leírt problémám végig túrtam a netet. És valahol olvastam valami olyasmit hogy ha lebutítod akkor kell valami patch is hozzá különben ez lesz... Nem tudok erről többet nézz utánna valahol. de nem hiszem hogy olyan komoly lenne a gond. Ne hari de én nem tudok segíteni hiszen nekem is segítettek
Hello
-
nova001
senior tag
válasz
lorant80 #4136 üzenetére
BOCSI FÉLRE MENT dany27 válaszolok most:
most vetted a vinyot?
ha igen akkor mia probléma? viszaviszed mondod h teszteljék le mert nem jo..megnézik és minden bizonyal nekik is szar lesz ... és kapsz madj egy ujat nkem is volt ilyen már alaplappal....nekem nem akarták visza veni és elvittem ismeröshot számtechboltba és irtak egy elismervényt h szeritünk is tényleg szar a termék meg minden..igy már mikor kezembe a lappal amit aláirt ugye a haver számtechcége és mondtam h elviszem a fogyaszto védelemhez egyböl cseréltek
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Ford topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Samsung 960 EVO 250GB 2280 M.2 NVMe SSD
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest