Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
wanted5 #41144 üzenetére
Azt hiszem, én meg szoktam adni, keress csak bele mind a 9k hozzászólásomba.
Ha az csak személyeskedés lenne, akkor ezrede se létezhetne.
Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Te kezdted a szánalmasozást, ne felejtsd el.
Magasról teszek rá, kinek milyen véleménye van. A való életben is aki tudja tolerálni ezt a minimális stílusproblémát, arra 8-10 év múlva is lehet építeni, és viszont.Az már a sokadik eset. Tényleg keress vissza a Win7 topicba, 1-2 oldalt kell csak visszamenned, látni fogod. Nem szokott segíteni, nem szokott hasznos infót adni, többnyire offol, terel, ismétel olyat, amit tudsz, meg személyeskedik, vitát szít, flamel.
Csak nekem nem ugrott be elsőre a neve alapján. Ő viszont folytatta a stílust.Ez van, nem kell rajta ennyit rugózni.
A mai napon két hozzászólást intéztél felém (a 41144 előtt). Mindkettőben inzultáltál. Mégis milyen tiszteletet szeretnél? Földig hajlást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest