Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbal
őstag
válasz
liksoft #4076 üzenetére
Üdv,
Bocs a stílusért (tudom, hogy ez a PH-n nem divat, elég régóta vagyok itt tag) de már nagyon unom ezeket a dolgokat, utánaolvasok utánajárok nagynehezen eldöntöm erre ez van...
Nem értem ezt az interferálós dolgot, semmi nem rezonál a gépben, még egy vincsi van egy 40G-s barrakuda, meg mint írtam két sflex venti ami mint köztudott az egyik leghalkabb folyadékcspágyas darab, semmi rezgést nem kelt...minden szilikon alátétezve van, mindent gumi bigyók tartanak, és eddig semmi ilyen zörej nem volt...
Ami furcsa az az, hogy ha a seagate-re ráteszem a kezem semmit nem érzek az új samu esetében viszont, ciklikus vibrációt érzek...ez nekem fura...
Holnap átrakom, egy másik helyre de szvsz ez valami szerkezeti hiba...
Ha az átrakás sem segít vissza fogom vinni akár garis hiba akár nem...nem fogom ennyiben hagyni az biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest