- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
the dealer
tag
válasz
Balathruin #39534 üzenetére
Nos nem láttam, hogy írtál nekem abban a hsz-ben.
Ellenben sikerült megcsinálnom. Az express módon belül vannak ilyen kis varázslók vagy mik és ott töröltem a partíciókat és ott volt olyan kérdés, hogy hol egyesítse a szabad helyet és ott megadtam mind a két partíció törlésénél és úgy sikerült egyesíteni a szabad helyet és végül létre tudtam hozni az egy nagy meghajtót.
Az volt a gond, hogy két féle módon lehet használni a progit és én a manuálisabb részét indítottam el a proginak vagy hogy fogalmazzam meg, de ha ismeritek a progit akkor tudjátok mire gondolok szerintem és ott attól még hogy törölgettem, nem egyesítette a dolgokat és ilyen opció pedig nem volt külön.
Próbálkoztam ilyen hülyeségekkel, hogy úgy csináljak partíciókat, hogy ne legyen az első után pár MB hely meg a második előtt se legyen, hátha... ...de hát tudtam hogy felesleges
Azért köszönöm szépen a segítséget! Elnézést a fölösleges munkáért!
Amikor létrehozom a partíciót, akkor ezek helyes beállítások?
Nem kell kihagyni például előtte vagy utána helyet valami okból kifolyólag?
A "Use OS built format in format routine." négyzetét csak akkor kell bepipálni, ha szeretnék oprendszert telepíteni rá, igaz?A "sectors per cluster" jó 8-on? Torrentezéshez lesz meg filmek/sorozatok tárolásához. Nem tudom mire jó ez az adat.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Balathruin #39534 üzenetére
Ez már másik gépben van. Eredetileg egy külső USB-s HDD, kikaptam a tokjából mert magára a tok szerkezetére gyanakodtunk, rákötöttem direkbe gépre és ez fogad.
Ez akkor úgy néz ki kuka lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest