Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
shelby6793
újonc
kiszedtem a hdd-t, tiszta telepítést csináltam az ssd-n. szépen felraktam a drivereket, először az alaplapi cd-vel, majd az alaplap-gyártó honlapjáról frissítettem. sajnos csak ekkor szembesültem azzal a ténnyel, hogy a satákhoz tartozó drivert win install előtt/közben kell telepíteni (?! -_- pedig direkt megnéztem az alaplap kézikönyvébe, de erről nem szólt a fáma...).Viszont találtam egy másik fórumos megoldást hogyan lehet mégis csak install után felrakni a drivert, végig csináltam az utasításokat, aztán még a win7 frissítéseket, az összes fontosat, legyen minden rendben. aztán visszacsatlakoztattam a hdd-t. nég annyiban változott a dolog, hogy azt a partícióját amin az os volt még az egész újratelepítés előtt leformáztam, hogy később nehogy emiatt legyen valami gond. na ezt a partíciót most észre sem vette, és 10 perc után újra , ugyanaz a kékhalál. arra gyanakszom, hogy mivel az említett preinstallos driver fájlok közt ott van jraid.sys, mégiscsak az lehet a baj, hogy nem helyesen telepítettem fel, úgyhogy most még erőt gyűjtök hogy, újra kezdjem az egészet elölről
...
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő